Spisestue med aflangt bord
© Lise Henriksen

5 luksusting, der har vist sig at være spild af penge i Lises nybyggede hus

Det kan være svært at navigere i de mange muligheder, når man skaber sit hjem helt fra bunden. Nu kaster Lise sig ud i at gøre det for anden gang og har nogle erfaringer, hun gerne vil dele med andre, der starter fra bunden.

Køkkenø med barestole under
© Lise Henriksen
Walk in med skydelåger
© Lise Henriksen

5 luksusting, der ikke er pengene værd

  1. Barstole under køkkenøen. Tanken om, at børn og gæster kan sidde der, mens der bliver lavet mad, er hyggelig. Men sandheden er, at stolene simpelthen aldrig bliver brugt, og man kan derfor ligeså godt bruge pladsen på ekstra skabsplads i stedet.
  2. Et viktualierum lyder helt sikkert smart! Men i praksis er det endt med at være et stort roderum, hvor vi mere opbevarer rengøringsmidler, pant og hundemad end mad- og drikkevarer.
  3. Skydelåger til klædeskabe og walk-in er god måde at optimere pladsen på. Men forbered dig på, at de altid kommer til at stå åbne. Af en eller anden årsag, får vi aldrig lukket dem.
  4. To ovne. Det lyder som en smart idé at kunne have gang i flere på samme tid. Men på tre år har de kun været i brug samtidig én gang, og det var juleaften.
  5. App-styrede rullegardiner på batteri. Fordi de er på batteri, skal de tit lades op, hvilket vi ofte glemmer, og det betyder, at de så tit er flade for strøm, når vi rent faktisk skal bruge gardinerne.