Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

5 Instagram-profiler med uimodståelige loppefund til din bolig

Giv din boligindretning sjæl og personlighed med alverdens loppefund til gode priser.

Til glaselskeren

Her er Instagram-profilen for glaselskerne. Selvom denne profil byder på meget andet, så er det de flotte glassager, som fanger ens opmærksomhed, når man scroller ned gennem profilen. Du finder alt fra fine champagneglas med diskrete farvedetaljer til unikke glasfade, som kan bruges til både pynt og servering.

Rustikke fund

Er du til de rustikke og rå ting til hjemmet, så er sandsynligheden for, at du falder over en ting eller to på denne profil stor. Her finder du masser af keramiksager til pynt og til brug i køkkenet. Du kan også være heldig at finde møbler såsom stole, barborde og gulvlamper i en charmerende vintagestil.

Overrask dine middagsgæster

Pift middagsbordet op med lilla, gule, blå eller måske mønstrede tallerkner. På denne profil finder du service til enhver lejlighed, og du har rig mulighed for at overraske dine gæster med et par spraglede tallerkner. Hav tallerknerne stående fremme i et vitrineskab eller på en åben hylde, så du kan lade farverne sprede glæde og personlighed i dit hjem hele dagen lang.

LÆS OGSÅ: Guide: Sådan indretter du dit vitrineskab.

Find din næste vase her

Der er i hvert fald masser af unikke og detaljerige vaser at vælge imellem på denne profil for ikke at nævne de mange andre fine sager såsom flotte lamper og søde skåle. Der er fuld knald på farverne og dermed rig mulighed for at finde noget, som kan tilføre masser af sjæl og personlighed til din bolig.

Farverige lamper

Er du på udkig efter en ny lampe med et personligt touch? Så er der mange gode bud på denne Instagram-profil, som sælger de fineste, farverige retrolamper. Du kan også finde andre genbrugsfund, men lamperne er klart det primære fokus. Find alt fra helt lyserøde bordlamper til en kombineret blå og lyserød loftslampe, og brug dem til at pifte din boligindretning op.

Relaterede Artikler