10 flettede items, som trender i boligindretningen lige nu

Flet er en af sæsonens helt store tendenser. Vi har spottet 10 populære flet-møbler, som du skal indrette med lige nu.

Rattan stol lænestol
© Nordal

Rattan stol - Nordal

Læn dig tilbage og nyd en hyggelig og afslappende stund i denne karakterfulde og charmerende lænestol fra Nordal. Stolen er delvist håndlavet og produceret af naturmaterialer, som giver et flot og udtryksfuldt look.

4.599,00 kr., Nordal

Lanterner bambus planter
© Au Maison

Lanterner - Au Maison

De enkle og tidsløse lanterner fra Au Maison, bliver kun smukkere når de tændes. Lanternerne er perfekte både til udendørs såvel som indendørs brug og er en nem og enkel måde at inkorporer den flettede trend i din indretning.

Priser fra 299,00 kr., Au Maison

Eggchair hængestol rattan
© Sika Design

Hanging egg chair - Nanna Ditzel

Den svævende hængestol er et international anerkendt signatur-møbel, designet af Nanna og Jørgen Ditzel. Designstolen er fremstillet af naturmaterialet rattan og har en smuk farve, som passer godt til den klassiske indretning.
Designet er genopdyrket og værnet om af Sika Design.

9.995,00 kr., Sika Design

Bambus puf skammel
© House Doctor

Skammel - House Doctor

Indret dit hjem med denne enkle og organiske skammel fra House Doctor, som er designet i naturmaterialet rattan. Brug skamlen som en ekstra siddeplads ved bordet eller et dekorativt element i indretningen.

1.549,95 kr., House Doctor

Parisstol designerstol rattan
© Sika Design

Paris stol - Arne Jacobsen

Det var en nyuddannet Arne Jacobsen, som i 1925 tegnede og designede Paris Stolen. Stolen er kreeret i naturligt rattan og vinder stadig indpas i mange klassiske hjem. Designet er produceret af danske Sika Design.

9.195,00 kr., Sika Design

Bambus Lampe Broste
© Broste Copenhagen

Zep lampe - Broste Copenhagen

Indret dit rum med denne smukke bambus lampe fra Broste Copenhagen, som er designet i et enkelt og nordisk look, som spreder et blødt og flot lys henover dit spisebord eller sofaområde.

Priser fra 699,00 kr., Broste Copenhagen

Linger Bench Rattan
© Alvin Tjitrowirjo

Linger Bench - Alvin Tjitrowirjo

Alvin Tjitrowirjos seneste koncept er produceret som en hyldest til indonesisk kunst og historie. Hans respekt for tradition og håndværk er indlysende, og den spektakulære bænk er derfor håndlavet og fremstillet i naturmaterialet rattan. Se flere informationer om bænken via nedenstående link.

Alvinn T

Flet kurve bambuskurve
© Hübsch

Flet kurve - Hübsch

Hvis du kunne tænke dig en simpel og enkel måde at inkorporer flet på i din indretning, så er disse bambus kurve fra Hübsch et godt valg, og samtidig en smart og stilfuld opbevaringsløsning.

3 stk., 700,00 kr., Hübsch

Skab rattan ikea
© IKEA

Stockholm skab - IKEA

Dette skab er absolut en af favoritterne blandt den nyeste "Stockholm kollektion" fra IKEA og hvis du ikke allerede har spottet det, så er det værd at ligge mærke til. Det er produceret og flettede i naturmaterialet rattan og designet som en hyldest til det skandinaviske og moderne look.

2999,00 kr., IKEA

Lænestol stol lounge
© Gebrüder Thonet Vienna

Hide out chair - Gebrüeder Thonet Vienna

Den sofistikerede "Hide out chair" er designet i samarbejde med den svenske designduo Front, og er et stilistisk og klassisk værk, som med sin massive bøge struktur er beriget med et komfortabelt sæde, og en vævede stokdel, der omslutter og afrunder det intime rum, som stolen skaber.

Gebrüeder Thonet Vienna