Design Favoritter 2023: Udelys - her er de nominerede

Stem på din favorit, og deltag samtidig i lodtrækningen om gavekort til en samlet værdi af 25.000 kroner.

Design Favoritter er Danmarks interiør pris, der hylder det bedste tilbehør til boligen - og vinderne vælger du!

Se de nominerede herunder, og stem på din favorit HER

1 / 4

Solcelle-lanterne fra Eva Solo

Med denne lanterne designet af Tools Design kan du udnytte solens stråler til at gøre dine sommeraftener endnu lysere. 8 timers solbadning giver nemlig hele 20 timers energi til lampen. Svigter vejrguderne, kan lampen også oplades via et mini USB-stik. Lanternen består af et let, pulverlakeret stel med integreret bærefunktion og en skærm, der bløder lyset op på vej ud i sommernatten. Lampen kan indstilles til at tænde automatisk.

2 / 4

AJ Garden Pullert fra Louis Poulsen

Arne Jacobsen havde en stor kærlighed til naturen, og for at hylde den passion har Louis Poulsen lanceret AJ Garden Pullert. En udendørslampe, som fuldfører udendørsserien, som blev skabt i anledningen af 50 års jubilæet for SAS Royal Hotel i København. AJ Garden Pullert har et stærkt, enkelt design, som reflekterer lyset smukt og blødt og leder opmærksomheden hen på netop naturens vidunderlige skønhed.

Læs mere om produktet her

3 / 4

Illusion fra Cane-line

Illusion er en dekorativ og unik lampe, som kan bruges både ude og inde. Den runde lampe er lavet af det vejrbestandige materiale Cane-line Soft Rope, som er flettet i et dekorativt mønster, og ved at justere skærmen i basen opstår der varierende udtryk. Basen har en LED solcelle-enhed med forskellige lysindstillinger og kan tændes med en fjernbetjening. En nyskabende lampe, som tilføjer hygge og zen i dit uderum.

Læs mere om produktet her

4 / 4

Liila 1 Outdoor fra Nuura

Liila 1 Outdoor er udendørslampen til dig, som ønsker et eksklusivt og klassisk look. Lampen består af en tynd metalskive i mørk bronze finish og en mundblæst skærm i optisk klart glas. Smukt og enkelt kort og godt – uanset om du vil have oplyst området omkring hoveddøren, lys på facaden eller i loftet på verandaen. Designet taler sammen med seriens indendørslamper og gør det dermed muligt at skabe en stærk rød tråd mellem inde og ude i din bolig.

Læs mere om produktet her

STEM OG VIND HER

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 10. april 2023 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i lodtrækningen om et gavekort på 1000 kr. til lækkert design. Vi udlodder i alt 25 gavekort til en samlet værdi af 25.000 kr. Vinderne får direkte besked.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af:

  • Helle Blok; chefredaktør for BOLIG MAGASINET
  • Julie Löwenstein, stylist for BOLIG MAGASINET
  • Mi Skjold Brix, Digital Indholdschef på BOLIG MAGASINET og BO BEDRE
  • Erik Rimmer, chefredaktør på BO BEDRE.

De fire kompetente dommere har nomineret de designs, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og gavekort til Design Favoritter Bo Bedre og Bolig Magasinets Læserpris 2023.

STEM OG VIND HER