Design Favoritter 2022: Skulpturelle lamper - her er de nominerede

Stem på din favorit, og deltag samtidig i lodtrækningen om gavekort til en samlet værdi af 25.000 kroner.

Design Favoritter er Danmarks nye interiørpris, der hylder det bedste tilbehør til boligen – og vinderne vælger du!

I år er Bolig Magasinet og BO BEDRE gået sammen om at udvælge de nominerede design, og det er nu op til dig at stemme på dine favoritter.

Hvem synes du skal vinde i kategorien Skulpturelle lamper? Når du stemmer deltager du samtidig i lodtrækningen om et gavekort på 1000 kr. til lækkert design. Vi udlodder i alt 25 gavekort til en samlet værdi af 25.000 kr.

Se de nominerede herunder, og stem på din favorit.

New Wave Optic Wall Lamp fra Design by Us

New Wave Optic Wall Lamp kan både det helt indlysende nemlig at sprede lys, men samtidig også skabe smukke mønstre på væggen. Design by Us har gennemført designet det bølgende mundblæste glas, så det skaber optiske effekter i indretningen.

Stem og vind!

VL Studio Designet af Vilhelm Lauritzen for Louis Poulsen

VL Studio-familien har sine rødder i en lampe designet af arkitekt Vilhelm Lauritzen til DR's gamle radiohus i København i 1940'erne. Lampen er opkaldt efter dens funktion, da nogle af lamperne blev brugt udenfor studierne til – med enten rødt eller grønt lys, at angive, om der var optagelser i gang. VL Studio er dansk topdesign og en moderne genfortolkning til bordet eller gulvet, og den skaber et diffust og behageligt lys gennem det opale glas.

Læs mere om produktet her

Moonsetter Designet af Anne Boysen for Louis Poulsen

Den har allerede vundet adskillige både danske og internationale designpriser, og det er lykkes for Anne Boysen at skabe en lampe som ikke kun spreder lys, men virkelig indtager et rum. Futuristisk og minimalistisk i sit formsprog og som en lysende skulptur står lampen som en nyklassiker allerede kort tid efter den er lanceret.

Læs mere om produktet her

Mito aura fra Occhio

Ikonisk, skulpturel og udtryksfuld – Mito aura svæver i midten af rummet. Med sit karakteristiske, ringformede uplight og det kraftige, blændfri downlight skaber lampen unikke lysmuligheder. Som væglampe fremstår Mito aura som lidt af et kunstværk. Forholdet mellem direkte og indirekte lys kan ændres – via mobil eller med et enkelt touch direkte på lampen. Farvetemperaturen kan også nemt ændres.

Stem og vind!

LÆS OGSÅ