Design Favoritter 2022: Køkken - her er de nominerede

Stem på din favorit, og deltag samtidig i lodtrækningen om gavekort til en samlet værdi af 25.000 kroner.

Design Favoritter er Danmarks nye interiørpris, der hylder det bedste tilbehør til boligen – og vinderne vælger du!

I år er Bolig Magasinet og BO BEDRE gået sammen om at udvælge de nominerede design, og det er nu op til dig at stemme på dine favoritter.

Hvem synes du skal vinde i kategorien Køkken? Når du stemmer deltager du samtidig i lodtrækningen om et gavekort på 1000 kr. til lækkert design. Vi udlodder i alt 25 gavekort til en samlet værdi af 25.000 kr.

Se de nominerede herunder, og stem på din favorit.

Step It Up fra UMAGE

Step It Up hjælper dig med at nå de højeste hylder i køkkenet og opfordrer os alle til at steppe-up for miljøet – deraf navnet. Taburettens design opfordrer dig til at minimere brugen af plastikposer og sortere dit plast- og papiraffald, og gør det således lettere at skåne miljøet i din hverdag, mens du udnytter dine kvadratmeter i hjemmet med et stærkt multifunktionelt møbel.

Stem og vind!

Atila Vitrineskab fra ILVA

Atila Vitrineskab er designet, så det vil give personlighed til et næsten hvilket som helst køkken. Ideen om at udstille hjemmets bedste porcelæn og glas opfyldes her til fulde.

GROHE Blue Home fra GROHE

Med GROHE Blue Home har du altid en tørstslukkende kilde i dit hjem. Køkkenarmatur i et elegant og matsort design kombinerer innovative funktioner, som gør, at du har afkølet og filtreret vand – med eller uden bobler – direkte fra hanen. GROHE Blue Home giver de ekstra fordele, at du samtidigt slipper for at skulle købe og slæbe vand hjem i plastflasker – godt for dig selv, pladsen i dit køleskab og miljøet.

Stem og vind!

Kværnsættet CrushGrind® fra Morsø

Designeren Jakob Wagner står dygtigt bag kværnsættet mærket CrushGrind®. Den keramiske kværn er udviklet til både at kunne kværne salt og peber, men også alle andre typer tørret krydderurter og krydderier, så du kan putte netop dit favorit krydderimix i kværnene. Den moderne kværn frigiver de æteriske olier fra krydderiet og frigør deres fulde aromaer. Kværnen kan indstilles til den ønsket finhed.

Norm bestikserie fra Gense

Ordet Norm beskriver noget, der er almenmenneskeligt og eviggyldigt, og som alting efterfølgende bygges på. Genses bestik Norm er skabt i samarbejde med Jacob Jensen Design, og med sine rene bløde geometrier mod håndfladen og de nærmest arkitektoniske linjer lader Norm ergonomi og balance mødes med æstetisk harmoni.

Stem og vind!

Cook & Baker Premium fra Imerco

Det elegante kobber i denne gryde fra Cook & Baker Premium, skaber en professionel fornemmelse. Med den smarte 3-PLY konstruktion af stål, aluminium og kobber, får du en gryde, der sikrer en perfekt madlavning. Kobberet leder varmen jævnt og hurtigt.

Viskestykker, Botanicals by Pernille Folcarelli fra Södahl

Naturen har inspireret Pernille Folcarellis til disse unikke, smukke motiver, som her er trykt på produkter, der kan bruges i hverdagen. Viskestykket i GOTS certificeret økologisk bomuld vil pynte i mange køkkener.

Steel line grydeserie fra Eva Trio

Mange danskere kender Eva Trio-serien fra 1977 – en sand designklassiker. Nu er serien kommet i en forbedret udgave med kraftigere greb, og ny stål er erstattet med 90 % genanvendt stål i produktets krop – et mere ansvarligt valg i en verden, der er knap på ressourcer.

Stem og vind!

LÆS OGSÅ