Laksefrikadeller med estragon © bobedre.dk

Laksefrikadeller med estragon

Også gode til picnic.

Laksefrikadeller med estragon

Det skal du bruge:

  • frisk laksefilet 225-250 g
  • havsaltflager ½ tsk.
  • squash 100 g, groft revet
  • græsk yoghurt 10% 100 g (mager yoghurt eller skyr kan bruges, men så skal du blande 2 tsk. kartoffelmel i farsen)
  • fransk estragon 3 spsk., fint klippede

Sådan gør du:

  1. Skær laksekødet fra skindet.
  2. Del kødet i små bidder, og findel dem med salt i en food processor. Eller hak det evt. meget fint med en kniv.
  3. Rør squash, yoghurt og estragon i, og lad farsen hvile lidt, før du former 6 frikadeller.
  4. Steg dem sagte i klaret smør eller olie og smør.
  5. Smager godt varme og ikke mindst kolde, prøv dem til picnic med salat til eller som fyld i sandwich.