Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Salat til det grillede

Forny dit tilbehørsrepertoire til grillmaden.

© Anders Schønnemann

Helt nykreeret salat, som vi håber, du vil prøve af!

Opskrift til 4 personer

savojkål 4-6 blade
olivenolie 2 spsk.
honningsennep 1 tsk.
citronsaft 1 tsk.
friskkværnet peber
jordbær 10 stk.
bredbladet persille 4 stilke
macadamianødder 50 g, saltede

Skær eller bræk kålen i mindre stykker.

Kom olie i en skål, og rør med sennep, citronsaft og lidt peber.

Lav jordbær til små kugler med et parisienne-jern, eller skær dem i halve, og vend dem med salaten.

Vend nu salaten med persille, nødder og dressing, og servér.

Skål fra Grønlykke, bestik fra Normann Copenhagen og fad fra Rosenthal.

Relaterede Artikler