Nytårstorsk med korianderolie og lavasalt

Glem alt om den klassiske nytårstorsk, og prøv i stedet denne lille delikate anretning.

nytårstorsk

© Anders Schønnemann

## Nytårstorsk med korianderolie og lavsalt 4 personer KORIANDEROLIE Koriander 1 stort bundt Flagesalt 1 tsk. Olivenolie 1 dl NYTÅRSTORSK Torskefilet 3-400 g uden skind og ben Citron saft af 1 stk. Peber Granatæble 1 stk. Lavasalt

nytårstorsk hummer

© Anders Schønnemann

### Forberedelse dagen før: Skyl koriander, og slyng den tør. Hak korianderen. Lun olien, den skal være fingervarm. Og hæld den i en blender sammen med koriander og salt. Blend i ca. 2 min. Hæld olien til afdrypning i en sigte med et kaffefilter, inden den hældes på en flaske. Opbevar olien på køl. ### På selve dagen: Læg torsken i et smurt ovnfast fad, og dryp citronsaft over. Krydr med peber, og bag fisken i ovnen ved 175 0 i ca. 10 min., til kødet deler sig i flager. Halvér granatæblet, og pres kerner og saft ud. Anret torsk i små skåle med korianderolie, granatæblekerner og krydr med lavasalt. Her finder du opskriften på de delikate hummershots. Se også hele nytårsmenuen med den perfekte tidsplan.

Relaterede Artikler