Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

11 lækre bud på forretten til din nytårsmiddag

Vi har samlet de bedste forretter, så I er garanteret den bedste start på årets aller sidste dag.

Den perfekte start på årets sidste middag

Forretten skal man ikke tage for givet eller forglemme. Forretten er nemlig den ret, der sætter scenen for resten af menuen og dermed hele aftenen. Her finder du den bedste forret, der vil kickstarte festen på årets aller sidste dag.

© Anders Schønnemann

Skaldyrssliders

Kombinationen af de luftige hvedeboller og skaldyrssalat er en perfekt start på nytårsmenuen.

Find opskriften her.

© Anders Hjerming

Cremet burrata med syltet citron

En lækker forret, hvor flere elementer kan laves på forhånd, så du kan tage den mere med ro på den store dag.

Opskriften finder du her.

© Stine Christiansen

Kold agurkesuppe med lakserogn

Lige så smuk og elegant som denne friske suppe ser ud, ligeså let og elegant vil den glide ned og behage dine gæsters maver.

Find opskriften her.

© Anders Schønnemann

Hummershots

Hummerbisque er efterhånden en klassiker til nytår. Her serveres den som shots, så der er plads til hele to forretter.

Find opskriften her.

© Anders Schønnemann

Crispy ravioli med tomatsalat

En nem forret, der kan snyde dine gæster til at tro, den er stjålet fra restaurant Noma.

Find opskriften her.

© Anders Hjerming

Stracciatella med caviar

Caviar er en højtelsket luksus-spise. Kombineret med cremet stracciatella når den nye højder.

Du kan finde opskriften her.

© Anders Hjerming

Frisklavet pasta med sort vintertrøffel

Den ene ting i livet man ikke kan få nok af, trøfler. Denne forret er så lækker, at den også bliver din hovedret og dessert til den store nytårsmiddag.

Find opskriften her.

© Anders Hjerming

Lækker hummus på gule flækærter

Kan serveres med sprødt knækbrød eller noget godt brød. Den perfekte starter at byde gæsterne velkommen med.

Find opskriften her.

© Anders Schønnemann

Hjemmelavede chips med rødløg og chili

Her får du opskriften på de lækreste hjemmelavede gourmetchips, du kan byde gæsterne velkommen med. Man kan naturligvis købe gourmetchips, men de her hjemmelavede chips fås ikke bedre og vil imponere alle gæsterne.

Find opskriften her.

© Anders Schønnemann

Tatar med misodressing

For kødelskerne er denne forret perfekt. Denne smagfulde tatar kommer nemlig med et lille twist af asiatiske toner.

Find opskriften her.

© Søren Gammelmark

Østers med champagne og caviar

Hvis nytåret skal være ekstravagant og ligne noget, som The Great Gatsby ville have serveret, men stadig overskuelig at lave, så er denne forret spot on.

Den (overraskende) nemme opskrift finder du her.

Relaterede Artikler