Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Sommerens 10 bedste bud på hjemmelavet is

Ingen sommer uden is. Vi giver dig 10 opskrifter på iskolde fristelser, som du kan nyde sommeren med.

KIRSEBÆRIS

© Lars Ranek

Brug sæsonens råvarer i din is. Her er det kirsebæret, der spiller hovedrollen, men du kan sagtens bruge andre bær.

Find opskriften her.

RISTET SESAM-IS OG SORT SESAMCREME

© Andreas Mikkel Hansen

Vil du prøve en hel ny type is? Denne er inspireret af Japan. Sesamisen har en perfekt ristet smag og med knas på toppen er den ganske enkelt en fantastisk oplevelse.

Prøv den japansk inspireret is her.

VANILJEIS MED BLOMMER

© Lars Ranek

Kombiner vanijleisen med blommemarmelade for en frisk smag. Perfekt til sommervarmen.

Find opskriften her.

RISTET MANDELIS MED TONER AF CITRONGRÆS

© Anders Schønnemann

Endnu en ristet is. Denne gang med undertoner af frisk citron. Hertil serveres en jordbærsauce for at afbalancere smagsindtrykkene. Kan serveres til enhver lejlighed.

Find opskriften her.

KARAMEL-IS

© Lars Ranek

En lidt tungere is. Den fungere rigtig godt som tilbehør til en af sommerens mange tærter, måske med æbler?

Find opskriften på den cremede karamel-is her.

JORDBÆRIS MED KAFFESTØV OG MANDELMARENS

© Anders Schønnemann

Jordbæris? En sommerklassiker i nye klæder. Prøv denne variation med mandelmarens for en sprød overraskelse. Kaffestøvet giver en frisk bitterhed til desserten.

Tip: Marensen kan lægges sammen om isen, som en slags is-sandwich.

Find den skønne opskrift her.

RABABER-IS

Sommerens måske dejligste råvarer: rabarber. Kan bruges til alt lige fra kompot til is. Prøv denne skønne sommerfristelse. Server i fine beholdere og pludselig har du en perfekt børnedessert.

VANILJEIS MED CITRON OG CHOKOLADESMÅKAGER

Skal du snart bage igen? Lav en dobbeltpotion og kombiner din favorit is med kagestykker. Især chokoladekage gør sig godt til is. Men også en sød mandelkage ville være god som crunch ovenpå en sorbet.

Find opskriften her.

SEMIFREDDO

© Anders Schønnemann

Danmark møder Italien i denne skønne isdessert. Italiensk is med søde danske kirsebær. Perfekt til en afslappende sommerstund.

Find den dejlige opskrift her.

VERBENA-IS MED KOKOSTUILE

© Anders Schønnemann

Skøn sommerdessert med smag af solbær. Den søde smag af kokos komplimentere desserten perfekt.

Find opskriften her.

Relaterede Artikler