9 nemme opskrifter til påskefrokosten

Påsken er lige om hjørnet, og det betyder påskefrokost. Vi giver dig 9 opskrifter, der er nemme at lave og passer perfekt til påskebordet.

Fyldte æg til påskefrokosten

© Joachim Wichmann

Fyldte æg til påskefrokosten

Fyldte æg hører påsken til. Her består fyldet af æg og skinke i sennepsdressing.

Skaldyrsruller med stenbidderrogn

© Anders Schønnemann

Skaldyrsruller med stenbidderrogn

Disse skaldyrsruller er næsten for nemme at lave, og så smager de fantastisk. Der er altså ingen undskyldninger for, ikke at severe dem til påskefrokosten.

Sild med vagtelæg og karrycreme

© Anders Schønnemann

Sild med vagtelæg og karrycreme

Et stykke med sild tak! Her serveres de marinerede sild i selskab med vagtelæg og en karrycreme med æble.

Lammefrikadeller med asparges

Lammefrikadeller med asparges

Lam og påske hører sammen, og frikadeller er en nem løsning. Prøv disse lammefrikadeller, som kan steges i god tid og serveres lune med dampede asparges og vinagrette.

Bruschetta med varmrøget laks og urtecreme

© Tia Borgsmidt

Bruschetta med varmrøget laks og urtecreme

Få opskriften på en enkel og utrolig velsmagende påskesnack bestående af bruschetta med varmrøget laks og urtecreme.

Gradvad laks med wasabi og urter

© Anders Schønnemann

Gradvad laks med wasabi og urter

Prøv dette nemme og anderledes indslag til påskebordet, hvor laksen serveres i brød med wasabicreme som små snitter.

Toast med rejer og vagtelæg

© Anders Schønnemann

Toast med rejer og vagtelæg

Kom i ægte påskestemning med denne supernemme opskrift med rejer og vagtelæg på toastbrød.

Skånsk cintronsild til påskefrokosten

© Anders Schønnemann

Skånsk cintronsild til påskefrokosten

Sild hører til på påskebordet og denne skånske version med lækker citroncreme vil uden tvivl imponere dine gæster.

Sild, urtemayo og nye kartofler

© Anders Schønnemann

Sild, urtemayo og nye kartofler

Er du ved at være træt af den klassiske sildemad med karrysalat? Så skal du prøve denne opskrift med to forskellige sild, urtemayonaise og nye kartofler.

Relaterede Artikler