Tidsmaskinen: BO BEDRE i 1991 – Ja, det' bår dæjli!

Ud fra titlen kan du vel næsten gætte, hvilken julekalender, der havde præmiere samme år, som dette nummer af BO BEDRE udkom?

BO BEDRE 1991

© BO BEDRE

I 1991 mistede vi to legendariske musikere: Freddie Mercury og Miles Davis – til gengæld fik vi (som titlen hentyder) The Julekalender. Hvor vidt dette var et lige byt... det kan diskuteres. Det samme kan vores valg af farveskema til dette BO BEDRE oktober nummer i 1991. Til gengæld indeholder magasinet andre lækkerier og skønne ordspil i ægte far-joke stil.

Indret med EDB

© BO BEDRE

Da denne artikel udkom i vores 1991 oktobernummer, var det gode råd og ny information, da computeren netop var blevet fastinventar i mange hjem. I dag er der ikke længere fokus på komforten, men nærmere hvilket mærke, computeren har, og hvor tynd den er. Måske det var en god idé at læse disse 10 gode råd igennem, og lære at sidde ordenligt ved sin arbejdsstation.

Selvom "indret med EDB" for mange lyder retro og 90'er-agtigt, så er rådende faktisk ikke så dumme endda – læs dem, og lær hvordan De undgår gnidetrætte skærmøjne...

"Her sætter vi ild til alt fra skaldyr til frugt"

© BO BEDRE

"Flambér med manér" vil vi gerne kåre til år 1991's bedste rubrik. Dog er vi ikke alt for tossede med fotografierne af maden. Opskrifterne er lækre, men opstillingen er meget mørk og rustik. Tilmed blev der i dette år ikke serveret "sauce" til maden, men sovs. Det kan vi lide.

Festlig flambering – det er i sandhed gæstemad på højeste plan.

Relaterede Artikler