Tidsmaskinen: BO BEDRE i 1982. Jadak, jadak og jadak!

I år 1982 kunne De købe BO BEDREs oktober nr. for bare 16,75 kr. Dét er da knæhøj karse!

gammelt bo bedre forside 80'erne indretning

© BO BEDRE

I hele oktober måned vil vi hver uge kigge tilbage på gamle BO BEDRE magasiner, som udkom i 60'erne-90'erne i oktober. Så husk også at læs med i næste uge!

Som i år, havde vi i 1982 også køkkentema i oktober. Hvis du sammenligner denne forside, med det nye BO BEDRE, som er på gaden nu, så må man sige, at køkkenstilen har ændret sig.

Det "enkle" køkken

"Det enkle køkken"... Ja, det er jo stadig en beskrivelse vi kan lide at bruge om stilen i det moderne køkken, dog må man sige, at hvad "det enkle køkken" indebærer, har ændret sig enormt siden 1982.

Nye ting til Deres bolig

Nok ser denne shopping side en smule outdated ud, men i dag finder vi faktisk moderne både møbler og tekstiler, som trækker inspiration herfra. Det gammeldags trådnet bruges stadig i dag – dog mere af æstetiske end praktiske årsager.

Videre har sofaen en klassisk form, som også findes i dag. Det er også in at blande friske og interessante tapeter ind i nutidens indretning, for at give hjemmet kant og spænding.

Det smarte hjem år 1982

"De har mere plads end De tror..." – Den er god nok!

Har du altid drømt om kontor bag rulle gardin? Eller sandkasse på altanen? Så er BO BEDREs oktober nr. fra 1982 lige noget for dig!

Hvis du mere er til klogt byggeri hvor de usynlige steder udnyttes til opbevaring, møbler som har utrolige og sofistikerede multifunktioner eller måder hvorpå alt hjemmets elektronik sammenkædes på din telefon – så skal du i stedet gribe fat i dit september nr. fra BO BEDRE hvor "Det Smarte Hjem" er hovedtema.

Relaterede Artikler