Tidsmaskinen: BO BEDRE i 1962

"Nyt og gammelt sammen" – det var et godt tema i 1962. Men i dag har vi her på redaktionen svært ved at lure, hvad der er nyt og hvad der er gammelt.

BO BEDRE 60'erne 1962 forside

© BO BEDRE

I hele oktober måned vil vi hver uge se tilbage på gamle BO BEDRE magasiner, som udkom i 60'erne-90'erne i oktober. Så husk også at læs med i næste uge!

I år 1962 skete der virkelig ting og sager: Algeriget blev selvstændig, stjerner som Axl Rose, Jon Bon Jovi og Stig Rossen blev født, og sidst men ikke mindst udkom BO BEDRE til kun 3,25 kr.

I oktober nummeret blev nyt og gammelt bragt sammen. Kan du få øje på de nye ting på forsiden? For vi har lidt svært ved det i dag.

Gammel stol i moderne interiør

© BO BEDRE

"Den fine antikvitet har fået selskab af moderne gedigenhed".

I dag ville vi se på de tre billeder i artiklen, og måske synes, at alle møblerne var antikviteter. Dog er det udelukkende stolene, som der her refereres til som antikviteter.

I dag er vi vilde med multifunktionelle møbler i det smarte hjem: Møbler der har flere funktioner, eller som kan blive genbrugt som noget andet, når det er blevet slidt. Men dét skal man ikke gøre ifølge BO BEDRE 1962 – hvis der ændres på gamle møbler "så fornemmer man straks, at husets beboere ingen respekt har for gamle ting". Basta.

Fru Tauber Lassen blev glad

© BO BEDRE

I dette oktober nummer havde BO BEDRE den sjoveste konkurrence – "Ih, hvor har vi moret os". Opgaven gik ud på at at møblere en 1½-værelses lejlighed til en familie med et barn.

Modtageren af første pladsen samt trøstpræmie modtagerne havde nogle betegnelser på beskæftigelser, som vi ikke ser ofte længere: En bygningssnedkerlærling, en skoleelev, husholdningslærerinde og tre husmødre.

Relaterede Artikler