Nyt nummer

Skønne forårshjem, pragtfuld påskemenu, 3 nye køkkener samt 306 designnyheder + 55 sider ekstra haveliv.

HAVER & BOLIGER
Lille Louisiana
Tag med på besøg i villaen tegnet af Louisiana-arkitekten Vilhelm Wohlert. Enkelthed og stårslået natur Se arkitekt Kenneth Arboes drømmehus, hvor naturen er en integreret selvfølgelighed.
Moderne landliv på Fyn Læs historien om Anett og Kristian Madsen, der driver Danmarks største gartneri, og har indrettet deres hjem med hjælp fra en af landets bedste interiøreksperter.
Ny udendørs lounge Vi har besøgt et par i Nordsjælland, der har ladet sig inspirere af international hotelstil og lækre loungemiljøer.
Oplev nye sider af pelargonien Dufte af citron og jordbær og fornemmelser af kokus og kanel. Få inspiration til din terrasse eller altan.
Ninas haverum Se hvordan haveeksperten Nina Ewald indretter sin have, som var den hendes hjem.
Havenyheder Se de bedste nye møbler til terrassen og haven.
Stål i flammer I kystvillaen på Sydfyn er der brugt 30 tons stål i haven. Se det fine farvespil, der opstår, når rust møder nøje udvalgte planter.
Mit nye rum Tagterrassen blev parrets ekstrastue om sommeren. Bevar med måde og forny med fornuft. Se ombygningen ved Silkeborg, som flyttede huset fra 1960’erne til år 2014.

NYHEDER & DESIGN
Nyheder Nye designvirksomheder dukker op og de gamle prøver nye ting af. Se de seneste nyheder fra de bedste designere.
Raf Simons Den belgiske modedesigner i parløb med danske Kvadrat.
Kunstsiden Lisbeth Bonde viser vej til de mest spændende kulturoplevelser lige nu.
Smarthjem Ny spændende elektronik, du ikke kan undvære i dit hjem.
Trendspot Susanne Holte tager pulsen på de nyeste trends og seneste tendenser.

SHOPPING
Stil: Se hvordan, du får månedens fire stilarter: Marmormix, Gråt er godt, Shake it baby shake it og Wire, tråd, stål. Shopping: Vi har fyldt 27 sider med alle de bedste designkøb netop nu. Trends lige nuDin guide til dét, der rykker.

MAD
Menu Påsken står for døren og månedens menu byder på jomfruhummer, lammekrone og cheesecake.
Hverdagsmad Gør hverdag til fest med Chevre Chaud med vaniljesyltede rabarber.
Kager & desseter Morten Heiberg serverer i denne måned mælkechokolade, crumble og kastanje.

FRA BO BEDRE
Leder Velkommen fra chefredaktøren.
Konkurrence vind loungebord til haven.
Brevkassen
Nyt på bobedre.dk
Adressenøglen
På gensyn

Relaterede Artikler