Vind unikt kunstværk fra den danske kunstner Mikael B

AnnonceIndret dit hjem med et værk fra urban contemporary-kunstneren Mikael B, der giver dig en unik mulighed for at tilføje personlighed og skabe en smuk kontrast til den skandinaviske, minimalistiske indretningsstil.

© Mikael B

Nu har du chancen for at få et originalt kunstværk op at hænge på væggen derhjemme fra den danske urban contemporary-kunstner Mikael B. Præmien er et gavekort på 8000 kr. til webshoppen, som kan bruges på et valgfrit værk af Mikael B.

Deltag i konkurrencen her.

Mikael B er kendt for sin unikke stil, hvor han kombinerer et grafisk udtryk med wildstyle graffiti, der er en helt særlig genre indenfor graffitikulturen. Værkerne er dragende med en eksplosion af farver og geometriske former. Det er et univers, hvor alt er muligt – en tankegang, som netop også gennemsyrer det liv, Mikael B selv lever hver dag.

– Jeg har hele livet grebet muligheden og truffet vilde beslutninger, der har ført mig til enestående steder og oplevelser. Jeg har aldrig været bange for faldet, men rejst mig op igen endnu stærkere. Det handler om at gribe muligheden, øjeblikket og kaste os ud i livet i dag - ikke i morgen, siger Mikael B.

© Mikael B

Kunstværkerne af Mikael B er kendetegnet ved et abstrakt formsprog, der emmer af energi og glæde og er en smuk kontrast til den skandinaviske, minimalistiske indretningsstil.

Indret med personlighed

Måske har du allerede selv tænkt over, at du godt kunne tænke dig at investere i et stykke kunst? I vores hjem i dag har kunsten nemlig fået en større betydning – vi bruger kunsten til at udtrykke, hvem vi er som personer. Ekspressive værker tilfører ikke bare personlighed til hjemmet men giver også en helt unik stemning i rummet og kan være netop dén detalje, der binder hele indretningen sammen.

Kunst som værkerne af Mikael B står ofte bedst, hvis de er indrammet i en mere enkel ramme. Du kan også hænge værket direkte på væggen, for at få det til at fremstår endnu mere nøgent og råt.

© Mikael B

Fascineret af farver

Med base i Los Angeles er Mikael B en international kunstner, der blandt andet har udsmykket den ikoniske Art Share Building, Philippe Starcks verdenskendte ande-skulptur, samt lavet komisionsarbejde for Nike, Genentech, Google og LinkedIn.

I oktober havde Mikael B sin til dato mest omfangsrige udstilling herhjemme på The Plant på Refshaleøen i København med mere end 40 værker, en serie af skulpturer samt en installation i form af en udsmykket Ferrari, der var et led i samarbejdet med velgørenheds-fonden CoolUnite. Budskabet fra kunstneren er at gribe chancen, når den er der. Mere end 5000 besøgende gæstede udstillingen ”Never Tomorrow” i åbningsweekenden.

Allerede som barn havde Mikael B et stærkt behov for at udtrykke sig. I stedet for skolearbejde fyldte han sine kladdehæfter med tegninger, som han i frikvartererne tilbød at overføre som midlertidige tatoveringer på kammeraternes arme – og køen var lang. Forældrene så behovet og gav ham muligheden for at slå sig løs i endnu større skala med spraydåser på store træplader i baghaven. Siden var det igen kammeraterne, der bad ham udsmykke væggene på deres værelser.

Helt oplagt blev Mikael B som teenager hurtigt en del af Københavns graffiti-miljø, hvor han på få år malede hundredevis af vægge. Netop denne sans for farver og deres virkning på beskueren spiller en væsentlig rolle i værkerne. Her grænser selv komplementærfarver op til hinanden og danner rum for en farveeksplosion, som opsluger beskueren. Det er nærmest opstemmet energi, kompromisløst og ærligt.

Læs mere og deltag i konkurrencen her.

© Mikael B

Vil du se mere fra Mikael B – følg med her:

Instagram

Facebook

www.mikael-b.com

Relaterede Artikler