Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Vind unik kaffemaskine

Fem heldige læsere har mulighed for at vinde én Moccamaster 68 i 50 års-jubilæumsudgave i en grøn retrofarve, som kun produceres i 50 eksemplarer.

© Moccamaster

Vind unik kaffemaskine

Fem heldige læsere har mulighed for at vinde én Moccamaster 68 i 50 års-jubilæumsudgave i en grøn retrofarve, som kun produceres i 50 eksemplarer.

Moccamaster er kendt for sit karakteristiske og klassiske design fra 1969. Kaffemaskinen blev udviklet af Gerard C. Smit i et ikonisk industrielt design, og bliver fortsat håndsamlet på fabrikken i Holland. Moccamaster er den eneste producent af kaffemaskiner, som tilbyder 10 års garanti.

Alle Moccamasters modeller er certificeret gennem strenge krav fra European Coffee Brewing Centre (ECBC).

Moccamaster er repræsenteret i MoMa designshop i NYC med sit ikoniske design og høje kvalitet. I denne måned har fem heldige læsere mulighed for at vinde et eksemplar af Moccamaster 68 i en særlig jubilæumsudgave i retro grøn til en værdi af 2250 kr. pr. stk.

Alt, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at udfylde ovenstående oplysninger. Konkurrencen er aktiv fra den 16. oktober 2019 til den 21. november 2019, hvorefter fem heldige vindere bliver trukket. Præmien har en samlet værdi af 11.250 kr.

Vinderne får direkte besked og bliver offentliggjort her på BOBEDRE.dk. Præmien har en samlet værdi af 11.250 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter.

Relaterede Artikler