Vind to Ball-væglamper og to Ball-pendler

Det er en betingelse for at deltage, at du siger ja til at modtage gode tilbud og nyhedsbreve fra BO BEDRE.*

Ball-lampen er designet af Benny Frandsen, og de fleste kender den sikkert bedst som den lille, kuglerunde sengelampe, der er monteret med en stærk magnet. I denne måned kan to heldige læsere vinde fire lamper i nyere versioner af Ball-lampen. Hver præmie består nemlig af to Ball-USB-væglamper og to Ball-pendler. Væglampen er en moderne opdatering af den ikoniske væglampe med magnet, og er ideel som sengelampe, da den har en indbygget USB-indgang, så du let kan lade din mobil. Pendlen er en større model med en diameter på 40 cm, der giver en tyngde til rummet, men samtidig lethed grundet materialet. Hver præmie har en værdi af 7988 kr.

Alt, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at udfylde følgende oplysninger og svare rigtig på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen er aktiv fra den 20. december 2018 til den 21. januar 2019, hvorefter to heldige vindere bliver trukket. Præmien har en samlet værdi af 15.976 kr.

Vinderne får direkte besked og bliver offentliggjort her på BOBEDRE.dk. Præmien har en samlet værdi af 15.976 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter. Læs mere nederst i artiklen.

OBS! For at kunne deltage i konkurrencen skal din browser være opdateret til nyeste version. Hvis du har problemer med at se konkurrencemodulet herunder, er det dét, der er problemet.

Designeren bag

Benny Frandsen, født i 1941, er stifter af Frandsen Group A/S, men oprindelig uddannet svagstrømsingeniør. Hans store passion for belysning startede tilbage i 1968, hvor han designede lamper fra sin kælder i Skanderborg.

De første prototyper var kantede, men faldt ikke i god jord blandt danskerne. Herefter designede han den kuglerunde lampe Ball, der blev startskuddet for Frandsens karriere og store succes. I 1972 åbnede han en fabrik i Skanderborg, så han kunne følge med den store efterspørgsel, og i 2018 kunne Frandsen fejre Ball-lampens 50-års jubilæum i virksomhedens hovedsæde i Horsens.

Konkurrencen afholdes af BO BEDRE. Hvis du har spørgsmål til konkurrencen, kan du kontakte kundeservice på tlf. 39 10 30 00. Konkurrencen løber i perioden 20/12 2018 til 21/01 2019, og der udloddes 2 præmier. Vi trækker lod blandt alle de indkomne svar, og du må kun deltage én gang. Vinderen får direkte besked på email, når konkurrencen er afsluttet den 21/01 2019. Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen inden for 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder.

Vinderne offentliggøres på https://bobedre.dk/magasinet/konkurrencer/og-vinderen-er. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage, samt bosiddende i Danmark. Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

Personoplysninger, som afgives i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, behandles i henhold til vores persondatapolitik, som du kan læse på www.bonnierpublications.com/privatlivspolitik.

Vi ændrer løbende vores samarbejdspartnere, så du kan få de bedste tilbud. Vi udleverer ikke dine afgivne oplysninger til vores samarbejdspartnere. Du har til hver en tid mulighed for nemt at afmelde dig i alle henvendelser fra os.

Medieprodukter:

 • Magasiner, bøger, musik, film, Iform Kostdagbog, apps fx ”Sund mad 5 dage”
 • Bolig og Livsstil: Design, indretningsprodukter, køkkenredskaber samt produkter relateret til bolig og have.
 • Sport og Fritid: Beklædning, sko, træningsudstyr, sundhed.
 • Rejser: Fx ferie- og pakkerejser, transport, ophold, forplejning, oplevelser, forlystelser, wellness, rejseudstyr, forsikringer mv.
 • Mode og skønhed: Tøj, sko, accessories, personlig pleje fx barberprodukter, kosttilskud, slankepræparater, skønhedsprodukter.
 • Dagligvarer: Mad, drikke, vin, non-food produkter, produkter til kæledyr mv.
 • Events: Foredrag, løb, arrangementer, underholdning, messer, koncerter, konkurrencer.
 • Analyser: Tests, analyser, spørgeskemaundersøgelser, brugerundersøgelser, web og mobil paneler mv.
 • Spil: Diverse apps fx Quizbattle, Trivia, spil, lotteri og gambling, auktioner.
 • Samarbejdspartnere: Fx sponsorer, annoncører, og øvrige virksomheder vi samarbejder med.

Vores selskaber i Bonnier Publications koncernen:

 • Bonnier Publications International AS
 • Bonnier Publications A/S
 • Benjamin Media A/S
 • Bonnier Media AS

Persondataansvarlig:

 • Bonnier Publications International AS
 • Boks 433
 • Sentrum N-0103 Oslo

Relaterede Artikler