Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Vind Tiger-stolen i ny farve

Tre heldige læsere kan vinde den ikoniske stol fra Naver Collection i den nye farve Ocean Grey.

© Naver Collection

Vind Tiger-stolen i ny farve

Designer Henrik Lehm står bag den enestående Tiger-stol, som danske Naver Collection stolt har gjort til sit varemærke.

Stolen fremstilles i et væld af forskellige kombinationer, så hvad enten man er til den mørke glød i valnød, det sartere og lysere udtryk i egetræ, den nye elegante Ocean Grey eller en helt fjerde udgave, kan man vælge det udtryk, der passer lige nøjagtigt til en.

Stolens kvaliteter er ikke udelukkende æstetiske, for man sidder nemlig også rigtig godt i den. Henrik Lehm har designet stolen med stort fokus på menneskets naturlige siddebehov, hvor de ikoniske rygsprosser giver stolen en usædvanlig høj siddekomfort.

Tre heldige læsere kan hver vinde en Tiger-stol i en udgave med bejdset ask (Ocean Grey), sort pulverlakeret stel og et sæde i sort læder.

Alt, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at udfylde ovenstående oplysninger. Konkurrencen er aktiv fra den 14. februar 2020 til den 26. marts 2020, hvorefter 5 heldige vindere bliver trukket. Præmien har en samlet værdi af 16.485 kr.

Vinderen får direkte besked og bliver offentliggjort her på BOBEDRE.dk. Præmien har en samlet værdi af 16.485 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter.

Designeren bag

En af de største succeser fra Henrik Lehm (f. 1965) er den ikoniske Tiger-stol. Anerkendt for moderne møbeldesign med fokus på at skabe et fuldendt møbel formår han at danne samspil mellem materialerne og dermed skabe en naturlig helhed.

I hans arbejde med design bliver den elegante skandinaviske møbeltradition videreført i en velafbalanceret sammensætning med internationalt og industrielt design.

Et af Henrik Lehms kendetegn er kombinationen af kompromisløs æstetik og ypperlig siddekomfort, og nogle af hans stoleværker har med tiden vundet ikonstatus inden for moderne møbelkunst.