Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Vind tidløs arkitektlampe

Hele 10 heldige læsere kan i denne måned vinde en Archi T2-bordlampe fra Light-Points nye livsstilsbrand, Nordic Living.

© Nordic Living

Vind tidløs arkitektlampe

Ti heldige læsere kan i denne måned vinde en Archi T2-bordlampe fra Light-Points nye livsstilsbrand, Nordic Living.

Firmaet Light-Point har for nylig lanceret et nyt brand kaldet Nordic Living. En af deres første lanceringer er Archi T2, som er en klassisk arkitektlampe med en ny og spændende overflade i farver tilpasset den moderne nordiske livsstil.

Det er en lampe, som egner sig rigtig godt som arbejdslampe over skrivebordet, da man kan indstille højden og vinklen, så den lyser præcis der, hvor man har behov for det.

Nordic Living Archi T2 fås i flere forskellige farver. I denne måned kan ti heldige læsere vinde en lampe og vælge mellem farverne Black, White, Black/Gold, Maple Red, Forest Green eller Sea Blue.

Om Nordic Living

Nordic Living er et under-brand til Light-Point. Det blev lanceret til Milano-messen i år og har den ikoniske serie Archi under sig.

Archi-serien har et klassisk design, som oplyser alt fra arbejdsborde til læsehjørner i hjemmet. Serien har fået et opfrisket nordisk look i fine nuancer og med matte overflader.

NB: For at tilgå konkurrencen skal din browser være opdateret til den nyeste version.

Alt, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at udfylde ovenstående oplysninger. Konkurrencen er aktiv fra den 16. oktober 2019 til den 21. november 2019, hvorefter ti heldige vindere bliver trukket. Præmien har en samlet værdi af 16.950 kr.

Vinderne får direkte besked og bliver offentliggjort her på BOBEDRE.dk. Præmien har en samlet værdi af 16.950 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter.

Relaterede Artikler