Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

VIND: Komplet the-sæt fra Le Creuset

Lige nu kan du vinde alt, hvad du skal bruge til den perfekte the-ceremoni.

Kom i zen med Le Creusets nye serie

The-ceremonien er en hjørnesten i den japanske kultur og Le Creusets nye forårskollektion er stærkt inspireret af Japan.

At brygge og nyde en kop the kan være den perfekte begyndelse eller afslutning på dagen, da den stimulerer alle sanser og kan skabe mere ro og balance i en travl hverdag - heraf navnet på Le Creusets nye thekedel: Zen.

Lige nu kan du vinde et komplet sæt til din egen the-ceremoni derhjemme: den nye Zen kedel, fremstillet af emaljeret stål af høj kvalitet, hvor en ekstra stærk magnetisk bund sikrer hurtig opvarmning af vandet, og den karakteristiske fløjtelyd signalerer, når vandet koger. En buttet thepotte i det klassiske Le Creuset-design og 4 fine krus, alle i den elegante farve Mist Gray.

Alt, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at udfylde ovenstående oplysninger. Konkurrencen er aktiv fra den 30. april 2020 til den 31. maj 2020, hvorefter 1 heldig vinder bliver trukket.

Vinderne får direkte besked og bliver offentliggjort her på BOBEDRE.dk. Præmien har en samlet værdi af 1.738,75 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter.

Le Creuset the mist gray

© Le Creuset