Vind ny relancering fra Louis Poulsen

Én heldig læser kan i denne måned vinde den smukke lampe.

© Louis Poulsen

Vind historisk skønhed

Louis Poulsen har netop relanceret Vilhelm Lauritzens VL Ring Crown 3. Én heldig læser kan i denne måned vinde den smukke lampe.

Mange kender Vilhelm Lauritzens Radiohus-pendel, som i dag hænger i et hav af danske hjem. Nu hentes endnu en af hans smukke skabninger frem fra glemslens mørke for at kaste lys over vores hjem.

Det drejer sig om lampen VL Ring Crown, som blev tegnet i 1940’erne, da Vilhelm Lauritzen mente, at der var behov for en lampe, der hverken var en kugleformet pendel eller en eftertragtet PH-lampe.

Derfor skabte han en lampe med en glasskærm, der ikke kun var pæn og blændfri, men også praktisk.

VL Ring Crown er fremstillet af ubehandlet, poleret messing og leveres med tre, fem eller syv skærme i blank hvid og med mundblæst, opalt trelagsglas.

Den giver et markant og autentisk touch til stilfulde interiører over hele verden samt et varmt og blødt lys, der passer perfekt til en moderne livsstil. I denne måned kan du vinde den smukke lampe.

NB: For at tilgå konkurrencen skal din browser være opdateret til den nyeste version.

Alt, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at udfylde ovenstående oplysninger. Konkurrencen er aktiv fra den 16. september 2019 til den 21. oktober 2019, hvorefter én heldig vinder bliver trukket. Præmien har en samlet værdi af 14.995 kr.

Vinderen får direkte besked og bliver offentliggjort her på BOBEDRE.dk. Præmien har en samlet værdi af 14.995 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter.

Relaterede Artikler