Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Vind nat i luksussuite

Én heldig læser kan vinde en overnatning på The Audo.

© The Audo

Vind nat i luksussuite

Designfirmaet MENU har sammen med The Audo i Københavns Nordhavn skabt en helt særlig designoplevelse. 1 heldig læser kan vinde en overnatning på The Audo.

The Audo kalder ikke sig selv for et hotel – måske fordi det er så meget mere. The Audo sætter konceptmæssigt nye standarder og danner en inspirerende ramme om et internationalt og kreativt miljø, hvor man kan opleve innovativt design, udveksle ideer, hente inspiration, samarbejde og møde nye mennesker. Det er en arbejdsplads, en café, en koncept.

butik, et samlingspunkt for samtale og et hotel residence. Overalt ses MENUs brede kollektion af design mikset med kunst og unikaobjekter.

Alt, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at udfylde ovenstående oplysninger. Konkurrencen er aktiv fra den 19. november 2019 til den 19. december 2019, hvorefter 1 heldig vinder bliver trukket. Præmien har en samlet værdi af 7000 kr.

Vinderen får direkte besked og bliver offentliggjort her på BOBEDRE.dk. Præmien har en samlet værdi af 7000 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter.