Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Vind møbler til terrassen

En heldig læser har mulighed for at vinde moderne udendørs møbler fra Cane-line, som giver uderummet et friskt pust.

© Cane-line

Vind møbler til terrassen

Designfirmaet Cane-line står bag serien, Nest, der er en moderne fortolkning af kurvemøbler til udendørs brug. En heldig læser har mulighed for at vinde en topersoners sofa fra serien samt sidebordet, On-the-move.

Det danske designfirma Cane-line eksperimenterer med spændende materialer og skaber nye innovative designmøbler. Designduoen Foersom & Hiort-Lorenzen MDD står bag en af sæsonens store nyheder, Nest, der nu kommer i en udendørs version.

Sofaerne er lavet af Cane-line fiber, der er UV-resistent og på en stærk aluminiumsramme, der til forveksling ligner naturrattan. De unikke hynder tørrer lynhurtigt efter regn - perfekt til det danske sommervejr.

Ud over en sofa til to personer fra serien Nest har en heldig læser mulighed for at vinde det klassiske sidebord, On-the-move, designet af Strand+Hvass. Bordet har et enkelt udtryk, men besidder flere funktioner, da bordpladen kan tages af og bruges som bakke, en funktion, der afspejler designernes ambition om at have brugerens behov i centrum.

Alt, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at udfylde ovenstående oplysninger. Konkurrencen er aktiv fra den 20. marts 2020 til den 23. april 2020, hvorefter 1 heldig vinder bliver trukket. Præmien har en samlet værdi af 15.698 kr.

Vinderen får direkte besked og bliver offentliggjort her på BOBEDRE.dk. Præmien har en samlet værdi af 15.698 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter.

© Foersom & Hiort-Lorenzen MDD - // Duoen Foersom & Hiort-Lorenzen MDD er designerne bag Nest-serien, der nu kommer i en udendørs version. De har mere end 35 års erfaring med møbeldesign og stræber efter den højeste kvalitet i deres produkter, hvor viden og innovation er i højsædet. Deres vision er at skabe langvarig værdi og at stimulere en sund udvikling for mennesker og deres omgivelser.

© STRAND+HVASS - // STRAND+HVASS har designet det klassiske On-the-move bord. Deres møbeldesign bærer præg af at være brugercentreret og har dyb forankring i den skandinaviske kultur. Enkelhed og velbalancerede linjer er hjørnestenene i deres arbejde.