Vind moderne skænk fra Skovby

Én heldig læser kan i denne måned vinde #733-skænken fra Skovby Møbelfabrik.

© Skovby Møbelfabrik

Vind moderne skænk fra Skovby

Skovby Møbelfabrik blev grundlagt af møbelsnedker Thorvald Rasmussen i 1933, og virksomheden har siden leveret traditionelt, dansk håndværk og funktionelt design til hele verden.

Møblerne er siden den spæde start blevet designet og produceret i Danmark, og det er virksomhedens særlige evne til at kombinere æstetik og funktion, som har medvirket til Skovbys succes, der i dag føres videre af tredje generation af Rasmussen-familien. Dette gør sig også gældende for denne måneds præmie:

Skovby-skænk #733. Skænken er en del af Skovbys fleksible modulsystem MODO og indeholder en hylde, tre bakker samt et rum med udtagelig serveringsbakke bag tre skydedøre.

Skænken er designet af arkitekt Per Hånsbæk og udformet i hvidolieret egetræ. Vi trækker lod blandt vores læsere og finder én heldig vinder af den rummelige skænk til en værdi af 11.925 kr.

© Skovby Møbelfabrik

Designeren bag

Den danske designer og arkitekt Per Hånsbæk har i mere end 25 år kreeret æstetiske og funktionelle møbler hos Skovby Møbel-fabrik.

Per Hånsbæk har i løbet af sin karriere som fast designer hos Skovby vundet flere priser, og flere af hans møbler har unikke, patenterede udvidelsesfunktioner. Som eksempelvis det rektangulære #24-bord, der på et split-sekund kan gå fra at være til seks personer til at have plads til 20 personer omkring sig. Fleksibilitet og funktionalitet kendetegner de design, der kommer fra Hånsbæks hånd.

Flere af Skovby Møblers bestsellere er designet af Per Hånsbæk for mere end 20 år siden, og de er stadig lige populære, hvilket karakteriserer kvalitetsdesign.

Alt, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at udfylde følgende oplysninger. Konkurrencen er aktiv fra den 10. maj til den 19. juni 2019, hvorefter én heldig vinder bliver trukket. Præmien har en samlet værdi af 11.925 kr.

Vinderen får direkte besked og bliver offentliggjort her på BOBEDRE.dk. Præmien har en samlet værdi af 11.925 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter.