Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Vind moderne loungestol fra Cane-line

Cane-line har indgået et spændende nyt samarbejde med Søren Rose Studio, og nu har du chancen for at vinde loungestolen Basket fra den nye serie!

Vind splinterny loungestol

Cane-line har indgået et spændende nyt samarbejde med Søren Rose Studio, og nu har du chancen for at vinde loungestolen Basket fra den nye serie!

Cane-line har indgået et nyt designsamarbejde med New York-baserede Søren Rose Studio. Resultatet er Basket – en moderne loungeserie til et superhyggeligt og “leaned back” miljø, der får os til at drømme om sol og ferie.

Med et afslappet look og en sædedybde på hele 100 cm er møblerne en ultimativ oase af frihed og tilbagelænethed. Basket er produceret i Cane-lines slidstærke og vejrbestandige materialer, så du kan trygt lade dem stå i haven. Basket-loungestol består af pulverlakeret stål med det vejrbestandige og solide Cane-line Weave® i den rattanlignende farve, der giver loungestolen et indbydende naturlook.

Hynderne er med Cane-line QuickDry & Airflow-system, der giver god komfort og sikrer, at dine hynder tørrer hurtigt efter et regnskyl. Én heldig læser kan i denne måned vinde en loungestol fra serien til en værdi af 14.999 kr. Find mere information på cane-line.dk.

Alt, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at udfylde ovenstående oplysninger. Konkurrencen er aktiv fra den 12. februar 2021 til den 18. marts 2021, hvorefter 1 heldig vinder bliver trukket. Præmien har en samlet værdi af 14.999 kr.

Vinderne får direkte besked og bliver offentliggjort her på BOBEDRE.dk. Præmien har en samlet værdi af 14.999 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter.

© Søren Rose Studio - Designeren bag: Den anerkendte danske designer Søren Rose er kendt for sin minimalistiske, skandinaviske stil med tydelige afstikkere til et moderne, kosmopolitisk udtryk. Den rå og usødede stil, som tegnestuen Søren Rose Studio repræsenterer, henter inspiration fra sin placering i metropolen New York. Denne stil går æstetisk godt i spænd med den skandinaviske designtradition og kommer til udtryk i det nye design Basket for Cane-line.