Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Vind moderne bordlanterne

Hele 5 heldige læsere har mulighed for at vinde et eksemplar af den prisvindende genopladelige Lantern-bordlampe fra Light-Point.

© Light-Point

Vind moderne lanterne

Lantern-kollektionen fra Light-Point, som sidste år vandt en Red Dot Award, er en nutidig version af den klassiske lampeform, der har eksisteret i århundreder. Lantern-kollektionen, der blev skabt af den danske designer Marie Holsting, har en rektangulær form og en massiv, sortlakeret ramme i aluminium og glas.

Den kommer i væg- og bedudgaver og en opladelig bordudgave med en indbygget led-lyskilde. Den fremhæver et samspil mellem vinkler og geometriske former, der giver kollektionen dens karakteristiske grafiske og arkitektoniske præg.

Lampen er vejrbestandig, så den kan anvendes til både indendørs og udendørs brug. Den fås i to størrelser og i både hvid og sort. Fem heldige læsere har i denne måned mulighed for at vinde et eksemplar af den lille lampe, Lantern T1, i sort.

Alt, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at udfylde ovenstående oplysninger. Konkurrencen er aktiv fra den 14. februar 2020 til den 26. marts 2020, hvorefter 5 heldige vindere bliver trukket. Præmien har en samlet værdi af 14.475 kr.

Vinderen får direkte besked og bliver offentliggjort her på BOBEDRE.dk. Præmien har en samlet værdi af 14.475 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter.