Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Vind lysestage fra STOFF Nagel

Du har lige nu mulighed for at vinde alt hvad du ser på billedet: 14 kromstager, 2 pakker kertelys fra Ester & Erik og en glasplade til en samlet værdi af 4.805 kr.

Vind ikonisk designerstage

Den tidsløse STOFF Nagel lysestage blev designet af Werner Stoff for Nagel GmbH i 1960’erne. Den har lige siden været et ikonisk samlerobjekt over hele verden, der lever videre fra generation til generation.

Det funktionelle design berører de skandinaviske dyder og minimalistiske stil, når stagen elegant fanger lyset i dit hjem og former sig efter omgivelserne. Du kan understrege designets skulpturelle egenskaber ud fra din unikke kreativitet.

Den stabelbare tilgang giver dig mulighed for at kombinere et uendeligt antal moduler og skabe din egen personlige skulptur. Lysestage modulerne kan også kombineres med resten af STOFF Nagel kollektionen, og bruges med smukke kertelys eller blot som en dekorativ skulptur.

De elegante STOFF kertelys af Ester & Erik er produceret og håndfarvet i Danmark. Lysene drypper ikke, og de har en selvslukkende funktion der gør, at de ikke efterlader rester i dine STOFF Nagel stager. De er lavet af ren paraffinvoks, som er en bedre løsning for vores miljø.

STOFF glaspladens specielle spejleffekt omfavner lyset og fanger elegant reflektionerne fra stagerne, for at fremhæve deres form og skulpturelle funktioner til perfektion. Med STOFF glaspladen kan du skabe nye dimensioner til dine favorit STOFF Nagel lysestager, så de reflekteres i det uendelige. Den eksklusive STOFF glasplade er lavet af gennemfarvet glas og har et tyndt filtlag på undersiden.

Præmien består af 14 kromstager, 2 pakker kertelys fra Ester & Erik og en glasplade til en samlet værdi af 4.805 kr. og vinderen findes ved lodtrækning.

Deltag i konkurrencen for muligheden for at vinde hele sættet herunder.

Relaterede Artikler