Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Vind ikonisk PH-lampe

Én heldig læser kan i denne måned vinde en særudgave af lysekronen PH 3/2 Akademi.

PH lampe Ingvard Christensen

© Ingvard Christensen

Vind ikonisk PH-lampe

Én heldig læser kan i denne måned vinde en særudgave af lysekronen PH 3/2 Akademi, leveret af Ingvard Christensen.

Louis Poulsen har i samarbejde med Ingvard Christensen Møbelhuse lanceret en Special Edition af Poul Henningsens ikoniske lysekrone PH 3/2 Akademi, der kun sælges i en begrænset periode og kun hos Ingvard Christensen.

Den eksklusive udgave har skærme af mundblæst, ravfarvet, italiensk glas og stel af strøgslebet messing. Akademi-lysekronen bringer varme og autenticitet ind i det moderne hjem.

Lampen er designet ud fra princippet om et reflekterende system baseret på tre skærme, hvor belysningen giver en følelse af intimitet og en indbydende atmosfære. Kombineret med de ravfarvede skærme skabes der en stemning, der leder tankerne hen på levende lys. Lampen er særlig ideel som spisebordslampe, som sofabordslampe eller som belysning i en foyer eller hall, hvor den vil spille en dynamisk rolle, selv når den er slukket.

Læs også: Nu kommer designklassiker i endnu en særudgave

Nu har én heldig læser mulighed for at vinde den unikke lampe.

Alt, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at udfylde ovenstående oplysninger. Konkurrencen er aktiv fra den 19. november 2019 til den 19. december 2019, hvorefter 1 heldig vinder bliver trukket. Præmien har en samlet værdi af 24.995 kr.

Vinderen får direkte besked og bliver offentliggjort her på BOBEDRE.dk. Præmien har en samlet værdi af 24.995 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter.

Designeren bag:

Poul Henningsen (1894-1967) blev født i København af den berømte, danske forfatterinde Agnes Henningsen. Han færdiggjorde aldrig sin uddannelse som arkitekt, men studerede ved Københavns tekniske skole på Frederiksberg i perioden 1911-1914 og derefter tre år ved Det Tekniske Universitet i København.

Han startede ud med at praktisere inden for traditionel funktionalistisk arkitektur, men gennem årene ændrede hans professionelle interesser sig til hovedsageligt at fokusere på belysning, hvilket også er det, der gjorde ham mest berømt.