Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Vind gavekort til Light-Point på 15.000 kr.

Én heldig læser kan vinde 15.000 kr. til lamper efter eget valg samt professionel rådgivning af en af virksomhedens belysningskonsulenter.

Vind personlig lysindretning til hele hjemmet

Light-Point har i 25 år specialiseret sig i belysning og ved om nogen, at lys ikke er ligetil – det skal passe til netop dit behov og til rummets forhold.

Én heldig læser kan derfor i denne måned vinde 15.000 kr. til lamper efter eget valg samt professionel rådgivning af en af virksomhedens belysningskonsulenter.

Når man skal bygge nyt, bygge om, lave køkken eller flytte helt om i stuen, er det ikke blot et spørgsmål om at skabe et harmonisk og funktionelt rum med den helt rigtige indretning. Det handler i lige så høj grad om at tage stilling til, hvordan man får opsat den mest optimale belysning, som passer til rummets lysforhold, den personlige stil og hverdagens behov.

Det kan være en stor mundfuld, men én heldig læser kan komme godt fra start med hjælp fra Light-Points belysningskonsulenter og 15.000 kr. til lige præcis de lamper, der vil sætte prikken over i’et derhjemme.

Alt, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at udfylde ovenstående oplysninger. Konkurrencen er aktiv fra den 7. juni 2021 til den 8. juli 2021, hvorefter 1 heldig vinder bliver trukket. Præmien har en samlet værdi af 15.000 kr.

Vinderne får direkte besked og bliver offentliggjort her på BOBEDRE.dk. Præmien har en samlet værdi af 15.000 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter.

© Light Point

Light-point

Lige siden 1995 har Light-Point udfordret danskernes opfattelse af, hvad godt belysningsdesign kan gøre for hjemmet, og produceret innovative produkter baseret på en lang tradition for god kvalitet og dygtigt håndværk. I de sidste 25 år har de således bragt en omfattende produktkollektion på markedet i en moderne og karakteristisk designstil, der hele tiden er under udvikling.

Virksomhedens produkter er et udtryk for en stræben efter balance imellem perfekt form, den nyeste LED-teknologi og minimalistisk design, og uanset om det drejer sig om en badeværelseslampe, bordlamper og pendler til stuen eller indbyggede loft- og væglamper, tilføjer det tidløse design en ekstra dimension til ethvert rum.

© Light Point

Relaterede Artikler