Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Vind en særudgave af den populære Flowerpot-lampe fra Lampemesteren

Èn heldig læser vinder Flowerpot VP3 Bordlampe i en særudgave i Soft Green.

VIND 1 stk. Flowerpot VP3 Bordlampe Soft Green fra Lampemesteren

Soft Green er en ny farve i den populære serie, som kun er tilgængelig hos Lampemesteren.

Vild med den nye farve?

Tilmeld dig Lampemesterens nyhedsbrev og få tilsendt en rabatkode hvor du sparer 15%.

Du tilmelder dig nyhedsbrevet her.

Vind ikonisk bordlampe

Lampemesteren lancerer i samarbejde med &tradition en ny trendfarve til den populære Flowerpot. Soft Green er den nye nuance, som for alvor kommer til at indtage indretningen her i efteråret og videre i 2020.

Den populære bordlampe blev designet af Verner Panton i 1968, hvor den kom i et væld af pangfarver. Siden hen er den lanceret i en række klassiske farver samt en håndfuld modefarver.

Den nye farve Soft Green, er kun tilgængelig hos Lampemesteren. Farven er en varm lys grøn, som passer perfekt ind i den klassiske indretning – men bestemt også i hjemmet hvor der er masser af farver. Den varme lysegrønne nuance passer perfekt med den voksende ideologi, hvor vi ønsker at passe bedre på miljøet, og genforenes med naturen – både i materialevalg og farver.

Den moderne og meget trendy Soft Green er et perfekt match til Verner Pantons populære klassiker Flowerpot VP3 Bordlampe.

Lampemesteren elsker designerlamper

Lampemesteren er VILDE med lamper, og har altid et stort og bredt udvalg af designerlamper fra ind- og udland.

Mange af lamperne er desuden på lager til direkte levering. Køber du lamper hos Lampemesteren har du altid fri fragt fra 499,- , 103% prismatch og så har du 100 dages returret.

Alt, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at udfylde ovenstående oplysninger. Konkurrencen er aktiv fra den 15. oktober 2019 til den 25. november 2019, hvorefter ti heldige vindere bliver trukket. Præmien har en værdi af 2.195 kr.

Vinderne får direkte besked og bliver offentliggjort her på BOBEDRE.dk. Præmien har en værdi af 2.195 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter.

Relaterede Artikler