Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Vind elegant lampeklassiker i valgfri farve

Hele 10 heldige læsere kan vinde en smuk Pantop-bordlampe fra Verpan.

Vind en lampeklassiker

Den elegante Pantop-bordlampe fra Verpan relanceres i en række nye smukke farver. Ti heldige læsere kan vinde ét eksemplar i en valgfri farve.

Pantop-bordlampen blev designet tilbage i 1980 af den danske designer Verner Panton og har været en fast del af Verpans kollektion lige siden. I dag får den imidlertid nye farver, når den relanceres i starten af december. Alle nuancer er nøje udvalgt og tilføjer både stemning og personlighed til indretningen.

De nye udgaver er en hyldest til Pantons særlige forståelse for farvernes evne til at påvirke vores humør og velbefindende, og i denne måned udlodder Verpan ti Pantop-bordlamper. Dvs. at ti heldige læsere kan vinde én lampe i lige netop deres yndlingsfarve.

Alt, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at udfylde ovenstående oplysninger. Konkurrencen er aktiv fra den 20. november 2020 til den 22. december 2020, hvorefter 10 heldige vindere bliver trukket. Præmien har en samlet værdi af 14.950 kr.

Vinderne får direkte besked og bliver offentliggjort her på BOBEDRE.dk. Præmien har en samlet værdi af 14.950 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter.

© Verner Panton Design AG - Designeren bag: Verner Panton (1926-1998) var kendt for sin sprudlende originalitet og utrættelige eksperimenteren. Han omfavnede nye materialer, benyttede sig af en dristig farvepalet og udtrykte sig nærmest grafisk i sine design – men aldrig på bekostning af det gode håndværk. Selv sagde han om sine design, at de var skabt for at få folket til at bruge deres fantasi og for at gøre deres omgivelser mere spændende. Han skabte således lamper, møbler og tekstiler, som må siges at have gjort lige præcis det – og de gør det stadig den dag i dag, hvor hans design unægteligt er blevet en vigtig del af den danske designarv.

Relaterede Artikler