Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Vind Eilersen sofa til en værdi af 43.142 kr.

I anledning af deres 125-årsjubilæum udlodder Eilersen helt eksklusivt deres smukke og komfortable sofa Bas.

Vind skøn ny sofa

I anledning af deres 125-årsjubilæum udlodder Eilersen helt eksklusivt deres smukke og komfortable sofa Bas til en værdi af intet mindre end 43.142 kr.

Eilersen kan i år fejre deres 125-årsjubilæum og lancerer i den forbindelse deres nye sofa Bas, designet af Jens Juul Eilersen.

Bas betyder lav på fransk, og det beskriver den nye sofa på bedste vis. Sofaen er en lav loungesofa, der i modsætning til mange andre Eilersen-loungesofaer ikke er dyb, men blot måler 93 cm i dybden. Detaljer som et elegant armlæn på 18 cm i bredden, en siddehøjde på 40 cm samt den lille dybde skaber en på en gang funktionel, smuk og komfortabel sofa til det moderne hjem.

Bas-sofaen er den fuldendte Eilersen-modulsofa til forbrugeren, der ønsker en mindre sofa med rigelig plads og ypperlig komfort. Én heldig læser kan i denne måned vinde Bas i en udgave med to afsluttende moduler, tre rygpuder med nakkepøller, to små puder og i stof i prisgruppen som vist på billedet. Sofaen har en værdi af 43.142 kr.

Alt, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at udfylde ovenstående oplysninger. Konkurrencen er aktiv fra den 16. juni 2020 til den 16. juli 2020, hvorefter 1 heldig vinder bliver trukket. Præmien har en samlet værdi af 43.142 kr.

Vinderen får direkte besked og bliver offentliggjort her på BOBEDRE.dk. Præmien har en samlet værdi af 43.142 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter.

© Eilersen

Designeren bag

Jens Juul Eilersen har ikke nogen formel uddannelse inden for møbeldesign, men er vokset op i en familie, som har skabt sofaer siden 1895. Det afspejler sig i den sanselighed, hans møbler besidder.

Alle design formes i dag i hånden af Jens Juul Eilersen, der prøver sig frem prototype efter prototype, indtil en ny potentiel møbelklassiker har set dagens lys. Jens Juul Eilersens styrke er hans sans for proportioner.

Det gyldne snit er et grundprincip i hans design, der giver de moderne linjer et harmonisk udtryk, hvilket ses i firmaets omfattende serie af sofaer. Siden 1959 har Jens Juul Eilersen drevet den kreative del af fabrikkens produktion.