Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Vind Bang & Olufsens nye Beoplay E8 høretelefoner

En ny version af Beoplay E8 er netop blevet lanceret og du kan være heldig at få fingrene i et par her.

Meget mere – og meget mindre

Overskriften for Beoplay E8 3. generation er, at der er meget mere – og meget mindre.

Mere, fordi de i forhold til forrige model har en batterilevetid, der er forbedret med 119 procent. Det vil sige, at man nu har 7 timer i høretelefonerne og mulighed for yderligere fire opladninger i etuiet – altså samlet 35 timers afspilning. Det betyder, at de fleste kan gå flere uger uden at have brug for at lede efter en stikkontakt og en oplader. Derudover er der nu to mikrofoner i hver øreprop, hvilket giver langt bedre lyd i forbindelse med telefonsamtaler og bedre mulighed for at filtrere støj fra vind eller baggrundsstøj væk.

Det imponerende er, at det på trods af de store forbedringer er det lykkedes at gøre Beoplay E8 3. generation 17 procent mindre og 11 procent lettere end forrige model. Det gør E8 3. generation langt mere behagelige at bruge, ikke mindst for kvinder, som generelt har mindre ører end mænd.

Men det er ikke kun på den tekniske side, der er kræset om Beoplay E8 3. generation. Ørepropperne opbevares nemlig i et smukt etui lavet af ægte okselæder, som har et både råt og forfinet look, og samtidig giver optimal beskyttelse, når man opbevarer sine Beoplay E8 3. generation i lommen eller tasken. I etuiet er placeret et diskret USB-stik til opladning, men hvis du gerne vil slippe for ledninger, så har E8 3. generation mulighed for trådløs opladning.

Beoplay E8 3. generation har en værdi af 2750 kr. Vi udlodder her to sæt, til en samlet værdi af 5.500 kr.

Alt, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at udfylde ovenstående oplysninger. Konkurrencen er aktiv fra den 14. februar 2020 til den 28. februar 2020, hvorefter 2 heldige vindere bliver trukket.

Vindenen får direkte besked og bliver offentliggjort her på BOBEDRE.dk. Præmierne har en samlet værdi af 5.500 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter.