Kom med til Kählers 180års fødselsdag

Til arrangementet vil du møde designeren bag Kählers jubilæumsvase, blive budt på tapas, få historien bag Kähler samt en attraktiv goodiebag.

© Kähler

© Kähler

Vær med til at fejre Kählers 180 år

70 heldige læsere får nu chancen for helt eksklusivt at møde keramikeren bag de unikke kunstvaser, der lanceres i forbindelse med Kählers jubilæum i år.

Lige siden den første vase blev drejet på pottemagerværkstedet i Næstved i 1839, har håndværk, kreativitet og kunstneriske samarbejder været en del af Kählers DNA – og kunstkeramikken fortsætter med at stå i centrum.

Ikke mindst i år, hvor brandet fejrer sit 180-års jubilæum i samarbejde med den internationalt anerkendte keramiker Turi Heisselberg Pedersen, som til den særlige anledning har skabt fem monumentale unikavaser, der hylder Kählers rødder.

Kom og mød Turi Heisselberg Pedersen, som fortæller om formprocessen i arbejdet med keramik og hør om Kählers spændende historie. Kähler blev i oktober 2018 købt af Rosendahl Design Group, som har som mål at forvalte Kählers stærke designarv og bringe Kähler ind i fremtiden som et ledende dansk designbrand.

Læserarrangemenet bliver afholdt i Rosendahl Design Groups smukke domicil i Hørsholm, tegnet af Kim Utzon, og de heldige deltagere vil også få mulighed for en kort rundvisning i huset.

Det praktiske

Sted: Rosendahl Design Group, Slotsmarken 1, 2970 Hørsholm.
Hvornår: 26. september 2019. kl. 17.30-19.30

Program:

Kl. 17.30: Gæsterne ankommer. Velkomst.
Kl. 17.45: Introduktion til Kähler, historien bag og visioner for fremtiden.
Kl. 18.15: Turi Heisselberg Pedersen fortæller om sit virke og processen bag de nye jubilæumsvaser.
Kl. 18.30: Tapas
Kl. 19.00: Rundvisning i huset.

Det koster 200 kr. pr. person at deltage.

Kähler serverer en lækker tapas-menu med et glas vin, og der er en attraktiv goodiebag til alle gæster.

TILMELDING SKER PÅ: [email protected]. Udvælgelse sker ved lodtrækning – der trækkes lod om 70 pladser. Deltagerne får direkte besked.

Relaterede Artikler