Få BO BEDREs designplakat 2017 gratis

BO BEDREs nye årsplakat er landet, og du kan få selve plakaten til lige præcis 0 kr., hvis bare du selv betaler forsendelse og ekspedition.

© BO BEDRE

Årets designplakat fra BO BEDRE

Hvert år udsendes BO BEDREs årsplakater, og 2017-udgaven er netop landet. Faktisk er der tale om hele tre plakater, der hver især hylder den monokrome stil og udvalgte danske designklassikere.

© BO BEDRE

Monokromt farveskema

Den monokrome kunststil dukkede op med Klein og hans ensfarvede lærreder i 1955, der vakte stor opsigt, og den monokrome stil ses fortsat i dag.

Stilarten er kendetegnet af et monokromt farveskema, der tager udgangspunkt i én enkelt farve, men i flere grader af ‘lightness’, som skaber et tone-i-tone look og et roligt udtryk.

© BO BEDRE

Minimalistisk udtryk

Kombineret med de ikoniske designklassikere er resultatet en flot serie af tre plakater i forskellige farver og med forskellige designs. Det ensartede farveskema og stramme design giver et smukt, minimalistisk look, og de tre plakater kan sagtens hænges op sammen uden at larme for meget.

© BO BEDRE

Plakaterne kan købes enkeltvis eller flere sammen, men koster fortsat 0 kr., mens porto og ekspeditionsgebyr vil variere efter antal plakater.

Køb de flotte plakater lige her.

Relaterede Artikler