Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Det Store Havenummer: 6 danske drømmehaver

Kom på rundtur i ekspertens egen have, få Claus Dalbys bedste krukketips og find inspiration til indretningen af dit uderum.

© Foto: Mads Mogensen, Styling: Martina Hunglinger

Haven 2021

Det er ved at være tid til at gå i haven. Det er vi mange, som har glædet os til, og i vores nye magasin finder du alt den inspiration, du skal bruge. Vi har været Danmark rundt og besøgt drømmehaver fra Ribe over Horsens til Fyn og Gentofte.

Se billederne fra havejournalist Lotte Bjarkes 5000 m2 store skovhave som byder på alt lige fra drivhus med tomater og basilikum til “Det eksotiske hjørne” hvor hun gror sjove, anderledes og eksotiske planter.

Vi har også talt med havemanden Claus Dalby, som giver sine bedste tips til din egen krukkehave samt hvilke afgrøder han mener er de nemmeste at starte med som begynder.

Bliv blæst bagover når vi tager dig med på en fredfyldt og sanselig rejse igennem Sanderumgaards romantiske have. Den er harmonisk konstrueret med smukke anlæg og fine parker, og næsten endeløst varieret med kanaler, statuer, søer, senge af blomster, frugttræer og grønne blade.

Gå heller ikke glip af vores gode råd til, hvilke overvejelser du skal gøre dig, inden du investerer i et orangeri eller drivhus - de kan nemlig give dig forskellige oplevelser. Du får selvfølgelig også vores guide til de skønneste havemøbler til dit uderum.

Du får vores Store Havenummer med, når du køber vores nye forårsmagasin med stort køkkentema.

Du kan bestille magasinerne direkte til din postkasse her.

Relaterede Artikler