BO BEDREs designplakater 2018

Nu kan du købe BO BEDREs populære designplakater. I år hylder vi Henning Koppel, som i 2018 ville være fyldt 100 år.

designplakat bo bedre henning koppel

© BO BEDRE

henning koppel designplakat bo bedre

© BO BEDRE

Henning Koppel hædres på årets designplakater

Henning Koppel (1918-1981) kunne være fyldt 100 i år – men den geniale kunstner og designer døde desværre allerede i 1981. Hans kunst og design lever imidlertid videre i allerbedste velgående, og netop år er Henning Koppel mere populær end længe. Ikke mindst på grund af jubilæet.

Køb årets designplakat.

henning koppel georg jensen designplakat BO BEDRE

© BO BEDRE

Helt enkelt udtryk

Årets designplakater fra BO BEDRE har Henning Koppels ikoniske kander for Georg Jensen som omdrejningspunkt. Og helt i stil med det enkle og elegante formsprog, Henning Koppel formidlede i kanderne, er plakaterne holdt i en helt enkelt stil.

Vi har udvalgt tre af Henning Koppels smukkeste sølvarbejder for Georg Jensen, som præsenteres helt stilrent på ensfarvet baggrund, der sætter kanden i centrum.

Køb årets designplakat.

georg jensen henning koppel designplakat bo bedre

© BO BEDRE

Begrænset oplag – særlig lav pris

Vi trykker plakaterne i et begrænset oplag i en god og tyk papirkvalitet. Plakaterne måler b 50 x h 70 cm og leveres i et rør.

Hver plakat har en værdi på 199 kr, men du kan købe dem for bare 79 kr pr. stk. inkl. porto + ekspeditionsgebyr. Vælger du at købe to plakater er prisen 89 kr inkl. porto + ekspeditionsgebyrer og vil du have alle tre plakater bliver prisen 99 kr inkl. porto + ekspeditionsgebyr.

Du kan købe plakaterne på Moreshop.dk.

Relaterede Artikler