Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Gå foråret i møde med fantastisk Kähler-design

Aah! Foråret er på vej. Gå de lysere tider i møde med den fineste Kähler-bonbonniere og 3 numre af BO BEDRE. Lige nu får du hele molevitten til en knivskarp pris.

Kähler Hammershøi Spring bonbonniere

Kan du heller ikke vente, til foråret melder sin ankomst, og vi atter kan invitere gæster til lange, lyse middage, kaffe i haven eller lune aftener på terrassen? Vi kan i hvert fald ikke!

Nu kan du tage forskud på glæderne med årets første forårstilbud, hvor du kan glæde dig til at dykke ned i skønne haver og masser af udeliv, forårstrends, reportager, kultur- og arkitekturnyheder og masser af boliginspiration. Du får nemlig 3 numre af BO BEDRE sammen med den fineste Kähler-bonbonniere, der emmer af forår.

Bonbonnieren har en værdi af 299,95 kr. i sig selv, men for kun 188 kroner får du den og 3 BO BEDRE.

Kun kreativiteten sætter grænsen

Bonbonnieren er en del af den klassiske Hammershøi-serie, designet i samarbejde med de danske designere Hans-Christian Bauer og Rikke Jacobsen.

Brug den som en smuk og dekorativ skål på spisebordet, til små snacks, som lågkrukke på badeværelset til vatrondeller eller andet småt, til vitaminpiller eller ørepropper på soveværelset eller til nøglerne i entreen. Du kan også opbevare dine yndlingssmykker i den eller servere søde sager til familie og venner.

Den er lavet i hvidt porcelæn med Kählers kendetegnende riflede mønster. Den måler 8,5 (h) x 12 cm (diameter),

Foruden den og magasinerne bliver du også medlem af BO BEDRE Exclusive - her kan du glæde dig til særtilbud, gaver og konkurrencer KUN for dig som abonnent. Du får gratis adgang til BO BEDRE digitalt via Wype, så vi altid er med dig, og du kan se frem til attraktive tilbud på Moreshop.dk/bobedre.

INDLØS TILBUDDET HER

Håndplukket til dig