10 billeder du skal tage i 2017

Verden er fuld af smukke motiver, som næsten ser endnu vildere ud på billeder. Vi har fundet ti misundelsesværdige steder, som vi drømmer om at opleve i det nye år.

Angkor Wat i solopgang, infinity pool i Singapore og snorlige, grønne rismarker i Vietnam. Sydøstasien er fuld af luksushoteller, arkitektoniske vidundere og smukke farver, som gør det nemt at tage et imponerende billede.

Her er ti misundelsesværdige motiver fra Fjernøsten, som uden tvivl imponerer dine Instagram-følgere:

1: Shophouses i Singapore

Singapore er ikke kun moderne arkitektur og høje skyskrabere. I de små gader i Chinatown og Little India ligger shophouses i alverdens farver. Husene er alle individuelt designet og stammer fra kolonitiden. De er stadig velbevarede, hvilket giver smukke, farverige motiver, som gør det nemt at tage et cool billede. Læs om shophouses i Singapore her. Lokation: Kerbau Road, Little India, Singapore.

2: Angkor Wat i solopgang

Tempelkomplekset Angkor Wat nær Siem Riep i det sydlige Cambodia er på de fleste must see-lister og en del af verdens vidundere, fordi templerne fra det 12. århundrede har en imponerende arkitektur. Stå tidligt op og fang et billede af Angkor Wat i solopgangen, når solen står direkte bag templet. Selvom du skal dele oplevelsen med mange andre turister, bliver motivet næsten ikke smukkere. Se flere smukke billeder her. Lokation: Angkor Wat, Siem Reap Province, Cambodia.

3: Verdens største infinity-pool

Luksus er lig med likes. Ihvertfald hvis billede er taget på dette luksushotel med verdens største og højstbeliggende infinity pool. Hotellet hedder Marina Bay Sands og ligger i den ikoniske bygning med tre tårne med en aflang båd på toppen. Hotellets øverste etage, etage 57, består af en tagterrasse kaldes Sands SkyPark med en 150 meter lang pool med en spektakulær udsigt over byen. Se mere om Singapore City her. Lokation: Marina Bay Sand, Bayfront Avenue, Singapore.

4: Yoga på Bali

Bali er ikke bare en feriedestination, men en tilstand af mindfullness. Her er harmoni og velvære en del af kulturen og udleves i alt fra yoga, superfood, zen og solskin. Fang det perfekte yoga-instagrambillede med et af Balis smukke vandfald som baggrundskulisse. Se flere billeder af Bali her. Lokation: Bali, Indonesien.

5: Baby-orangutang på Borneo

Dyr er altid en like-magnet på Instagram, og når dyret har mange menneskelige egenskaber, er det bare endnu sødere. Tag til Borneo og få et billede af orangutanger, der er det dyr i verden, der ligner os mennsker mest. På Borneo kan du opleve orangutangerne i deres naturlige habitat og se, hvordan de leger, driller hinanden og nærmest smiler ligesom mennesker. Læs mere om Borneo her. Lokation: Semenggoh reservatet, Siburan, Borneo, Malaysia.

6: Petronas Towers by night

Det Malaysiske olieselskab Petronas besluttede sig i 1994 for at bygge verdens højeste bygning i Kuala Lumpur. Det blev til to Petronas tårne, der både har reference til religion og rigdom med det ottetakkede malaysiske mønster. Tårnene er blevet overgået af andre skyskrabere i højden, men de er stadig et billede værd. Tag et cool billede af bygningerne i stål og glas nedefra i skumringen, når lysene i de 32.000 vinduer bliver tændt. Se flere billeder af Kuala Kumpur her. Lokation: Petronas Towers, Kuala Lumpur, Malaysia.

7: Rismark i Vietnam

De imponerende rismarker i etager ned af bjergsiden er et vildt syn. Og det er på ingen måde svært at fange det fantastiske syn på billeder, da det bare ser mindst lige så imponerende ud gennem linsen. Rismarker er specielt smukke i det nordlige Vietnam nær Sapa og Mu Cang Chai. Tag på trekkingtur gennem bjergene og fang det perfekte instagrambillede af de grønne rismarker. Se flere billede af rismarker her. Lokation: Mu Cang Chai, Yên Bái Province, Vietnam.

8: Rod Fai Market i Bangkok

Det farverige natmarked står i skarp kontrast til det mørkere Bangkok i baggrunden, hvilket giver den perfekte kulisse for et smukt billede. På markedet, der har åben til midnat, kan man købe alt fra moderne design, cool vintage og klassiske souvenirs, så det er også værd at besøge, når du har taget dit foto. Tag billede, når solen er ved at gå ned i baggrunden for at få den fulde effekt af de lysende små telte. Læs mere om Bangkok her.Lokation: Rod Fai Market, Srinakarin Road, Soi 51, Bangkok.

9: Munke i Myanmar

Myanmar, det tidligere Burma, har længe været et gådefuldt land, som har været lukket for omverdenen. Men Myanmar er i de sidste par år blevet åbnet op for turister, der blandt andet besøger landet på grund af de mange enormt smukke og velbevarede templer. Fang munkene på deres daglige færd ved Bagan, der er et område med omkring 2200 templer. Se flere imponerende motiver af Myanmar her. Lokation: Bagan, Mandalay Region, Myanmar.

10: Vietnamesisk suppe

En klassisk madbillede hører sig til på en instagramfeed. Og det er ikke svært at tage et godt billede af mad, når du befinder dig i Hanoi i Nordvietnam. Byen vrimler med lækre grøntsager, smukke supper, farverige forårsruller og frisk fisk. Tag et madbillede ved et gadekøkken i Hanoi - næsten alle vietnamesere holder frokostpause på små plastikstole rundt om på gadehjørner, så de er nemme at finde. Læs mere om Hanoi her. Lokation: Hanoi, Vietnam.

Vil du opleve Fjernøstens smukke motiver, kan du med Atlantisrejser.dk skræddersy din ferie med både hotel og fly og få den ferie, du drømmer om, uanset om motivet skal være templer i Bagan, orangutanger på Borneo eller yoga på Bali. Atlantis Rejser flyver eksklusivt med Singapore Airlines, der er kåret som verdens bedste flyselskab. Du kan se de mange destinationer og blive inspireret af flere smukke billeder her.