FindersKeepers Designmarked i samarbejde med dansk møbelikon

Foråret er budt velkommen, og årets første FindersKeepers i København står for døren. Her kan du opleve de nyeste trends i designbranchen.

Finderskeepers Designmarked
© Foto: Liv Kastrup

Et inspirationsgivende designmarked

FindersKeepers Designmarked er kendt for at være Danmarks største og mest populære designmarked. Markedet afholdes i landets to største byer: København og Aarhus og henvender sig til designentusiaten, og til dig som ønsker at erhverve dig en masse inspiration.

Montana design
© Foto: Montana

Montana, bæredygtigt og dansk design

Dette års første FindersKeepers Designmarked finder sted i denne weekend 7. og 8. marts i København, og er især interessant på grund af samarbejdet med danske Montana. Montana har siden 1992 designet modulsystemer, der er inspirerende og har en bæredygtig farvepalette, det gode håndværk bliver produceret på egen fabrik i Danmark.

Oplev den nye produktserie

Hos dette Montana x FindersKeepers, kan du få inspiration og få lov at udforske Montanas nyeste farverige produktserie ’Montana Mini’ samt en udvidet kollektion af Panton Wire med nye elementer.

Få inspiration til at gøre Montana til dit eget

I forlængelse af samarbejdet med Montana vil fire dygtige kunst- og designprofiler være til stede og vise, hvordan man kan bruge de nye produkter fra Montana med deres helt eget personlige præg. Der er tale om profiler som: PoppyKalas, Céline Hallas, Mujo Objects og Can Family.

Madvogn til FindersKeepers
© Foto: Liv Kastrup

Du behøver ikke spise hjemmefra

På designmarkedet kan du få indblik i et bredt udvalg af kvalitetsprodukter, som favner bredt. Hvor du kan se alt fra: møbler, interiør, billedkunst, fotografi, keramik, tøj, smykker, og kreativ botanik. Du kan også få stillet din sult, da der vil være er lækre madboder hele weekenden.

Marokkanske tæpper
© Foto Sienna Rousseau

Shop unikt design

Foruden udstillingen med Montana x FindersKeepers, kan du opleve og shoppe smukke og unikke designs hos over 200 spirende designere, lovende kunstnere og kreative iværksættere. Deltagerne der udstiller vil både være upcoming såvel som etablerede brands.

Grønne planter
© Foto: Liv Kastrup

Et designmarked for mange

Til FindersKeepers kan du både købe dagsbilletter og weekendbilletter. Priserne varierer en smule, alt efter om du køber dem på forhånd eller i døren. Designmarkedet finder sted i Øksnehallen i København Lørdag og søndag d. 7.-8. Marts kl. 11:00-17:00. Børn, studerende og pensionister kan komme ind uden at pengepungen skal op ad lommen.

Du kan læse mere om FindersKeepers her.