Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

8 børnevenlige vinterferieaktiviteter

Holder du vinterferie med børn? Vi har fundet otte spændende aktiviteter.

© Den Blå Planet

Den Blå Planet

I vinterferien kan du tage familien med på Nordeuropas største akvarium og komme tæt på hajer og havoddere.

Læs mere om vinterferie på Den Blå Planet her.

© Foto/Medieafdelingen - Moesgaard Museum

Vinterferien på Moesgaard Museum

I ferien kan I tage på eventyr i datidens Pompeji. Man skaber selv sin unikke rejse igennem historien ved at tage valg undervejs - og valgene vil i sidste ende havde betydning for, om man overlever Vesuvs vulkanudbrud i 79 e.kr. eller ej. En spændende og aktiv måde at opleve historien.

Læs mere her.

Louisiana Museum for Moderne Kunst

© Louisiana Museum for Moderne Kunst

Louisiana

Slip kreativiteten løs og hold vinterferie i selskab med de helt store kunstnere. Fra d. 8. til d. 23. februar kan børn og deres familier rigtig slå sig løs i Børnehuset på Louisiana. Husets værksteder er åbne, og her er der mulighed for at tegne, lege med lys og forme figurer. I kan også gå på opdagelse i de aktuelle udstillinger.

Læs mere om de kreative aktiviteter her.

Vinter i Tivoli vintersæson skøjtebane

© Lasse Salling

Vinter i Tivoli

... Er et oplagt sted at besøge med familien i vinterferien. Det er anden gang, at Tivoli åbner Haven i vintersæsonen, og der er noget for alle aldre. Her finder du en storslået skøjtebane, spektakulært lysshow - og så er der selvfølgelig alle de populære forlystelser.

Bliv klogere på Vinter i Tivoli her.

glyptoteket facade københavn

© Glyptoteket

Glyptoteket

På Glyptoteket i København kan børn i alderen 5-10 år og deres forældre gå på opdagelse i vinterferien. Oplev myten om Perseus og Medusa som en lydrejse gennem Glyptotekets sale.

Læs mere her.

© Danmarks Tekniske Museum

Danmarks Tekniske Museum

Når robotterne i vinterferien bliver sluppet løs på museet, bliver der masser at give sig til. Dyk ned i elbilens historie, gå på opdagelse i udstillingen "Rummet tur-retur" eller besøg de spændende værksteder.

Læs mere her.

© Adam Mørk / DAC

Dansk Arkitektur Center

Her finder du et væld af aktiviteter for børnefamilier. Tag til børnejazzkoncert med Silja Okking fra DR Ramasjang eller syng med på de bedste børnesange sammen med Mek Pek. I kan også gå på opdagelse i udstilling Kids' City, som er DACs nyåbnede udstilling, hvor der er rejst en "mini-by", der giver mulighed for at klatre, rutche og undersøge byen helt tæt på.

Læs mere her.

© Anders Trærup / ARos

Vinterferie på ARos

På ARos kan I gå på opdagelse i de mange udstillinger eller dyrke maleri-fægtning og længe-tegning. Der er oplevelser for børn og voksne i alle aldre!

Læs mere om programmet her.

Relaterede Artikler