8 børnevenlige vinterferieaktiviteter

Holder du vinterferie med børn? Vi har fundet syv spændende aktiviteter.

den blå planet facade udefra aften

© Den Blå Planet

Den Blå Planet

I vinterferien kan du tage familien med på Nordeuropas største akvarium og komme tæt på hajer og havoddere, tage på skattejagt i særudstilling om koralrevet, og ikke mindst undersøge søanemoner og se ægte koraller i mikroskop.

Læs mere her.

Louisiana Museum for Moderne Kunst

© Louisiana Museum for Moderne Kunst

Louisiana

Slip kreativiteten løs og hold vinterferie i selskab med de helt store kunstnere. Fra d. 9. til d. 17. februar kan familiens yngste opleve kunst, der sprudler af fantasi, fortællinger og humor. I kan klippe og klistre, tage på familierundvisning på museet eller deltage i skulptur-konkurrencen.

Læs mere om de kreative aktiviteter her.

Vinter i Tivoli vintersæson skøjtebane

© Tivoli

Vinter i Tivoli

... Er et oplagt sted at besøge med familien i vinterferien. Det er anden gang, at Tivoli åbner Haven i vintersæsonen, og der er noget for alle aldre. Uanset om du er til spektakulært lysshow eller vil blive klogere på Poul Henningsens ikoniske design ved 'PH i Tivoli' udstillingen, så finder du noget at give dig til.

glyptoteket facade københavn

© Glyptoteket

Glyptoteket

Hvordan bliver man en rigtig helt? Det kan du i selskab med familiens yngste finde ud af i vinterferien. Glyptoteket tager jer gennem dets sale, hvor i sammen skal klare udfordringer og løse gåder for sammen at finde ud af, hvordan man bliver en rigtig helt ligesom Herkules eller Perseus.

Læs mere her.

Statens museum for kunst mimbo jimbo

© Malle Madsen

Statens Museum for Kunst

Mød Mimbo Jimbo fra Jakob Martin Strids populære børnebog i vinterferien, når han sammen med sine venner forsøger at skabe et kunstværk. Det bliver en teaterforestilling med knald på farver, spas og ballade.

Læs mere her.

Danmarks Tekniske Museum vinterferie robotter

© Danmarks Tekniske Museum

Danmarks Tekniske Museum

Når robotterne i vinterferien bliver sluppet løs på museet, bliver der masser at give sig til. I kan byge seje robotter, udforske dem og farvelægge jeres helt egne robotter. Der er robotaktiviteter for børn i alle aldre.

Læs mere her.

Dansk Arkitektur Center vinterferie virtual reality

© Dansk Arkitektur Center

Dansk Arkitektur Center

Kom med på en tidsrejse! I vinterferien udforsker DAC fremtiden i samarbejde med børnene. Hver dag bliver der bygget fremtidsbyer i Minecraft, hvor det kun er fantasien, der sætter grænser. Bagefter kan man opleve byerne i Virtual Reality.

Læs mere om workshoppen her.

Cirkusmuseet børnevenlig vinterferie

© Cirkusmuseet

Cirkusmuseet

I vinterferien kan du opleve Danmarks sjoveste bugtaler, Peter Nørgaard, som du måske kender fra tv-programmet Danmark har Talent. På museet finder du også kreative værksteder, hvor man blandt andet kan lave sine egne cirkusdyr. Der er også mulighed for at prøve kræfter med jonglering og balancegang.

Du kan læse mere her.

Relaterede Artikler