Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

14 ting du kan give dig til i påsken

Vi har fundet 14 aktiviteter for store og små – både øst og vest for Storebælt.

© Dansk Arkitektur Center

Øst for Storebæltsbroen

Dansk Arkitektur Center

Holder du påskeferie med børn? Så er DACs påske-workshop en oplagt aktivitet. De yngste skal lege LEGO arkitekter, svæve over indlandsisen i Google Earth VR og bygge LEGO huse, der kan holde til det barske vejr på Grønland. Læs mere her.

Besøg det nye madmekka i København

Bolten Food Court er den nye spiller i Københavns madunivers. Stedet har et indendørsareal på 4000 m2 fordelt på 3 etager med 19 erfarne stadeholdere, som byder på mad og drikke fra alle verdenshjørner. Læs mere om stedet her.

Kreativt påskegæk for børn

Statens Museum for Kunst inviterer til gæk og gips i deres store påskeværksted, hvor du kan lave din egen gipsskulptur eller fint papirklip. Slip kreativiteten løs!

Påskeaktiviteter for børn og deres voksne

På Louisiana kan du i påsken opleve Pipilotti Rists forunderlige univers med Børnehusets familieomvisninger eller kaste dig ud i et væld af kreative værksteder. Få et overblik over alle aktiviteterne her.

© Odsherreds Museum

Påskeskattejagt

Ægget et i centrum ved påskeskattejagten på Odsherreds Museum. I starter med at male jeres eget æg, som i derefter bruger i forskellige lege. Læs mere her.

Tag udenfor i påsken

Oplev det ny-opførte udkigstårn på Sjælland. Det er en god mulighed for at få noget frisk luft i ferien - og egnet for både børn og voksne.

© Strandingsmuseum St. George

Vest for Storebæltsbroen

Tag på æggejagt

Strandingsmuseum St. George inviterer til en anderledes æggejagt, hvor i sammen skal finde forskellige æg og derefter se, om i kan finde ud af, hvilket slags æg det er. Læs mere om arrangementet her.

Oplev dinosaurer i påsken

I påskeferien kan du opleve den nye, spændende dinosaurudstilling i Aalborg Zoo. Tag afsted og bliv klogere på de forhistoriske dyr.

Kunst og kunsthåndværk

I påsken kan du opleve Kunstrunden i Sydvestjylland, hvor 113 deltagere viser deres spændende kunst og kunsthåndværker frem. Du kan læse mere her.

© Naturama Moderne Naturhistorie

Påske aktiviteter på Naturama

Tag familiens yngste med på Naturama og hyg jer med at male dinosaur-æg, tegne dinosaurer, løbe ægge-løb og deltage i en stor æggejagt. Læs mere om det spændende program her.

Over 900 m2 stor Kay Bojesen udstilling

I påsken kan du opleve Trapholts største og mest omfattende udstilling om manden bag den verdensberømte abe. Du kan læse mere om den spændende udstilling her.

Tag på Danmarks Jernbanemuseum i påsken

I forbindelse med påsken tilbyder museet en masse spændende aktiviteter, hvor du kan køre med veterantog, høre fortællinger om Danmarks første lokomotiv ODIN, og blive Otto Busses lærling for en dag - han var den første leder af maskinafdelingen for den første jernbane. Børnene får et lærlingebevis med hjem. Læs mere her.

Påskeudstilling på Dronninglund slot

Slottets borde, stuer og sale er påske-pyntet af kendte navne som Aura Dione og Georg Jensen. Det bliver med sikkerhed en hyggelig oplevelse.