©

Stylisternes julestilleben

Se, hvordan 5 stylister har valgt at indrette deres hjem med den smukke og enkle Bonbonniere fra Lyngby Porcelæn.

Vil du gå skridtet videre og indrette personligt med din Bonbonniere lågkrukke, så kig nogle af BO BEDREs faste stylister over skulderen. De bruger duftkugler, kogler og gran til at lave et personligt julestilleben med lågkrukken Bonbonniere fra Lyngby Porcelæn.

Birgit Tarp har valgt at putte hasselnødder i sin bonniere sammen med en bronzeske - og pynte en høj krystalglasvase op med forskellig julepynt, bl.a. stjerne i røget eg og broderi. På bordet ligger et hjemmelavet kræmmerhus af printet papir og satinbånd samt en gren med julebær fra haven.

Lotte Moliin er både stylist og modedesigner - og superkreativ. Hendes univers er meget grafisk og sort/hvid. Hun har bonbonnieren stående fremme på sit arbejdsbord, og gemmer forskellige bånd i den. Båndene bruger hun til at hænge julepynt i, pakke gaver ind med og til de til-og-fra-kort, som hun altid selv laver.

Elisabeth Kruse har samlet en række vaser og fyrfadsstager i hvid porcelæn og keramik, bl.a. fra Henriette Duckert og Thora Finnsdottir, i et stilleben sammen med sin bonbonniere på et marmorbord i hall'en. Hertil har hun sat et par minitræer fra OiSoiOi og en duftkugle i træ, L'Artisan Parfumeur, fra Luberol.

Lene Samsø har pyntet sit sofabord fra Mater med et lille udvalg af yndlingsting - en skål fra Louise Roe, og stager i kobber fra Broste, en lille Lyngbyvase med gran, en stor smuk kogle og bonbonnieren fyldt med hemmeligheder, nok noget sødt!

Lise Septimius Krogh har pyntet sin fine buste med en sejrskrans, og sat mos og kogler i sin bonbonniere. I kuplen er der julekugler. Kobberdyppede egeblade, kogler og lærkegrene er fra Munkhus.dk