Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Psst ... Få Kählers Omaggio julekollektion med guldstriber til særpris

Kählers Omaggio jubilæumsvase med guldstriber blev revet væk, derfor skal du være hurtig, hvis du vil sikre dig de fine julekugler, vaser, skåle og lysestager.

De fleste af os husker nok opmærksomheden omkring den smukke Omaggio jubilæumsvase med guldstriber, som blev revet væk fra hylderne. Nu har Kähler skabt julekugler, små vaser, skåle og lysestager med de populære gyldne striber.

De elegante og markante guldstriber på vaser og julekugler står smukt til mørkegrønne nuancer fra gran og enebær, skålene er ideelle til hjemmebagte julesmåkager og juleslik, mens lysestagerne varmer og hygger på de mørke vinteraftener.

Omaggio er designet af Jelena Schou Nordentoft og Ditte Reckweg, som også står bag designvirksomheden Stilleben. Begge er uddannet inden for keramik og glas på Danmarks Designskole.

Du kan bestille Kählers julekollektion til særpris hos Designfund.

Relaterede Artikler