Poul Madsens julebord

Direktør og medstifter af Normann Copenhagen, Poul Madsen, giver sit bud på et smukt og hyggeligt julebord.

© Martin Sølyst og Erik Bjørn

Hjemme hos Poul Madsen fabulerer man i julen over de klassiske komponenter: juletræer, røde og hvide farver, lys, gran og kristtorn. Men selv om grundelementerne er klassiske, så er det hele sat sammen med et interessant og humoristisk twist. Fx er juletræet lavet af brædder, der er hamret sammen, så konturen er et klassisk træ.

Poul Madsen griner og fortæller, at det da trods alt er lavet af fyrretræ, og at det jo også er formet som et sådan. Der er pynt på træet, og der ligger sågar gaver under det. For Normann Copenhagen-direktøren er julen et varmt break fra hverdagen: – Det er hyggeligt de sidste dage, hvor stemningen i butikken er hektisk.

Jeg nyder at gå ture i byen, elsker julemusikken og synes, at især de allersidste dage er noget helt særligt.

© Martin Sølyst og Erik Bjørn

Bordet er dækket i julens røde og hvide farver blandt andet med Ole Jensen-stellet Familia fra Normann Copenhagen. Glassene er Holmegaards Nimb af Cecilie Manz, og servietterne er damaskvævede fra Georg Jensen. Det “væltede” likørglas er designet af Rikke Hagen og fås i Normann Copenhagen.

© Martin Sølyst og Erik Bjørn

Juletræet er på én gang skåret over den klassiske juletræslæst, fyrretræ i konisk form, men trodser alligevel de gængse opfattelser af, hvad et sådan træ er. Det er dekoreret med pynt fra Royal Copenhagen, Its About RoMi og By Nord. Hunden Santos og elkabelhunden Woofy fra Normann Copenhagen følger slagets gang.

© Martin Sølyst og Erik Bjørn

De klassiske elementer til et smukt julebord brydes med seks Gubi-stole i hver sin farve og en samling Normann-vaser i vindueskarmen.Lampen Norm 06, lavet af Simon Karkov, har i julens anledning næsten stjernestatus og er et godt eksempel på, at det enkle ofte virker stærkt. Bordet er fra tyrkiske Derin, som Normann forhandler.

© Martin Sølyst og Erik Bjørn

Poul Madsen direktør og medstifter af Normann Copenhagen.

Relaterede Artikler