Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Pakkekalender til små (og store!)

Vi tæller ned til juleaften med masser af nemme DIY-ideer og skønne opskrifter på kager og varme drikke.

Fik du ikke pakkekalenderen færdig til i går? Så hop med på denne hurtige og dekorative idé: Brug en bøjle og hæng små pakker på med metalklemmer.

Forseglet indpakning: Vikl et sort og hvidt bånd dobbelt omkring pakken eller gaveposen. Læg et stykke lak i en ske, og hold det et stykke over en lysflamme, til lakken er smeltet. Hæld lakken ud, og tryk straks med et seglstempel.

© Kira Brandt

Grafisk stjerne i sort/hvid. Materialer: designark (fås i Panduro Hobby) i sort og hvid, karton, lim, saks, blyant, hultang og metaltråd. Vejledning: Lim designark fast til begge sider af kartonet. Tegn en stjerne, og klip skabelonen i karton til at tegne efter. Lim to sider designark sammen, og lad tørre. Læg skabelonen på arket, tegn den af, og klip ud. Klip en stjerne magen til. Klip op i slidsen ved begge stjerner, og saml dem med en klat lim. Klip hul med hultangen, og træk metaltråd igennem som ophæng.

Relaterede Artikler