Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Mød blomsterdesigneren bag vores julenummer!

Annette von Einem er blomsterdesigneren, der har skabt den skønne blomsterkreation på vores julenummer. Og nu kan du møde hende.

Vi er simpelthen så glade for vores julenummer! Hele bladet emmer af jul på den fantastiske måde, og det er propfyldt med god inspiration til dig, så julen kan blive ekstra god i år. Men vi er særligt glade for forsiden – den fantastisk smukke blomsterkrans med de 24 lys er nok den smukkeste juleforside, vi nogensinde har skudt.

Lige her kan du bestille det store julenummer, hvor du også får den smukke Lyngby-vase i blåt glas og et stort julegavetillæg med i købet med en rigtig fin rabat!

Men forsiden kan vi i den grad også takke Annette von Einem for. Hun er nok Danmarks bedste blomsterdesigner, og nu har du mulighed for at møde hende til et skønt julearrangement, hvor hun vil inspirere til julens pynt med sine idéer, stil og farvebrug. Og så vil hun eksklusivt trylle med nemme ideer til gran og kogler i glasvaser fra Rosendahls fine Filigran vasekollektion. Vase, gran og blomster m.m. får du med hjem i en goodiebag til en værdi af 665,-.

Det hele løber af stablen lørdag 31. Oktober, hvor begge arrangementer afholdes på Strandmøllekroen. Herunder kan du se programmet og få linket till, hvor du kan bestille billetter.

VIP arrangement BRUNCH & JULEEVENT

Kl. 10.00 - 12.30: Chefkokkens eksklusive 3 retters brunch, og juleinspiration af Annette von Einem. Tilmeld dig her.

Pris: 375 kr - Begrænset antal pladser.

JULEHYGGE, JULECREMANT & JULEEVENT

Kl. 15.00-16.30: Cremant toppet med julens krydderier serveret med delikat snack, og masser af inspiration til julens adventskranse, pynt og borddækninger designet af Annette von Einem. Tilmelding dig her.

Pris: 150 kr - Begrænset antal pladser.

VIND: Blomsterdesigner Annette von Einems fantastiske adventskrans. Værdi 1000 kr.

Adventskranse, juledekorationer, gran og pynt kan bestilles til begge arrangementer og leveres til døren inden 1. søndag i advent

Relaterede Artikler