Kom på julekursus med BO BEDRE

Lær at lave professionelle juledekorationer med materialer fra naturen.

Vi guider dig til de flotteste juledekorationer

Det er den tid på året, hvor vores hjem endnu engang skal pyntes op og gøres klar til hyggeligt samvær med familie og venner.

Årets helt store julepynt-trend er at bruge naturlige materialer, og derfor har vi indgået et samarbejde med trendsætter og blomsterdesigner, Annette von Einem, om at lave et eksklusivt julekursus, hvor du selv skal samle materialer.

Julekurset er digitalt, sådan at du selv kan planlægge, hvordan det bedst passer ind i dit program, og så har du også muligheden for at dele oplevelsen med venner og familie.

Læs mere her.

© Morten Andersen, Make-up af Nobl

Lær de professionelle tricks

Der er noget helt særligt ved at lære håndværket fra en professionel. Annette von Einem har arbejdet som blomsterdesigner og trendsætter i over 25 år, og har udviklet forskellige teknikker til at lave de mest fantastiske juledekorationer. De metoder og teknikker lærer hun fra sig på julekursuset, så I selv kan lave jeres pynt mange år fremover – helt som de professionelle.

© Morten Andersen

Naturens skatkammer

Der gemmer sig et hav af flotte ting i naturens skatkammer, som må samles til privat forbrug. Som en del af kurset får alle deltagere derfor særligt udviklede samleguides til skovturen, hvor de skønne materialer, som Annette von Einem bruger i dekorationerne, indsamles.

Alt i alt en perfekt anledning til at samle familie og venner, og gøre en dag ud af det.

Pris: 295 kr. inkl. moms.

Hvornår: Fra 7. november (medlemsaften som man får med som deltager, er d. 28. november og d. 12. december).

Tilmeld dig her.

© Morten Andersen, Make-up af Nobl

Relaterede Artikler